Lovitură de teatru! Răzvan Burleanu a făcut a patra ofertă și vrea să îl întoarcă din drum pe Ladislau Boloni: „Mingea e în terenul lui”

Robert Zanfir / 13.01.2022, 22:04
Lovitură de teatru! Răzvan Burleanu a făcut a patra ofertă și vrea să îl întoarcă din drum pe Ladislau Boloni: „Mingea e în terenul lui”

Andrei Vochin a dezvăluit că Răzvan Burleanu încearcă să îl întoarcă din drum pe Ladislau Boloni. Tehncianul a avut azi o primă reacție și a spus că are un termen limită la care poate da un răspuns.

Telenovela Ladislau Boloni la națională a ajuns la al patrulea episod. În ciuda faptului că tehnicianul a rupt azi tăcerea și a lăsat de înțeles că discuțiile sunt departe de finalizare, oamenii din FRF anunță că antrenorul a mai primit o ofertă.

Lovitură de teatru! Răzvan Burleanu a făcut a patra ofertă și vrea să îl întoarcă din drum pe Ladislau Boloni

Răzvan Burleanu a plecat din țară. Susține o conferință de presă în Arabia Saudită. Totuși, Andrei Vochin a dezvăluit că președintele FRF i-a propus lui Boloni și a patra ofertă.

Oficialii FRF spun că mingea este în terenul antrenorului și că așteaptă un răspuns rapid.

„Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns.

Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. – care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui”, a declarat Andrei Vochin la TelekomSport.

Andrei Vochin, lecție despre alegerea selecționerilor

Deși FRF a dat greș cu alegerea selecționerilor în ultima vreme, Andrei Vochin a ținut să predea o lecție despre cum sunt numiți oamenii care conduc destinele naționalei:

„Ţinând cont că te gândeşti la binele naţionalei, atunci trebuie să fii precaut când alegi persoana care să conducă destinele naţionalei.

Trebuie să ţii cont de toate necunoscute şi să fii încredinţat că ai ales. Dacă te uiţi în oglindă să zici că ai ales situaţia cea mai bună în contextul dat”, a mai declarat Andrei Vochin.

Pe mine nu mă surprinde ce a declarat, nu mi se pare nici normal, dar nu am apreciat niciodată persoanele care nu au răspuns niciodată la telefon. Trebuie să ai un răspuns, chiar dacă înseamnă nu sau o amânare. Pot înţelege că unii oameni sunt aşa construiţi.
Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu

Ladislau Boloni, prima reacție despre negocierile cu FRF

Ladislau Boloni nu a plecat din România. A fost la Târgu Mureș, unde a participat la funeraliile unui fost coleg. Din Ardeal, Loți Boloni a dezvăluit că are un termen până la care poate da un răspuns.

„Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul.

Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea. E adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arată câte apeluri am? Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranță în 4-5 zile voi explica totul”, a spus Ladislau Boloni, potrivit Gsp.