Luxul în care se răsfață Simona Halep costă enorm. Ce preț are o cameră în resortul în care se află sportiva din Constanța

Andrei Alexandra 11.01.2023, 21:11
Luxul în care se răsfață Simona Halep costă enorm. Ce preț are o cameră în resortul în care se află sportiva din Constanța

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) a postat câteva imagini din vacanța petrecută în Zona Golfului. Românca a vizitat Dubai, dar și Muscat. O noapte petrecută la resortul de lux din Oman, unde s-a fotografiat, costă 500 de euro. Fostul număr 1 mondial se află în așteptarea unui verdict în cazul de dopaj în care este implicată.

Atena, Londra – unde a petrecut de Crăciun -, Dubai. Nu e rău! Simona Halep încearcă să se relaxeze în așteptarea verdictului din procesul de dopaj în care este implicată. Descoperită pozitiv cu roxadustat la US Open, românca crede că a ales calea cea bună în proces. A descoperit produsul care i-ar fi provocat problemele și speră ca avocații să convingă tribunalul Sport Resolutions să îi ridice suspendarea.

Simona Halep, vacanță de lux în Dubai și Oman

Până la decizia care îi poate salva sau arunca în aer finalul carierei, Halep a decis să mai petreacă o perioadă de relaxare. Dacă înaintea Sărbătorilor a ales Atena (Grecia), iar de Crăciun a mers la Londra, acum a optat pentru un drum în Orientul Mijlociu.

S-a cazat la Dubai, într-un hotel de lux, dar și-a programat câteva vizite și în alte locuri cunoscute din zona Golfului.

Ulterior, constănțeanca a postat pe conturile de socializare și imagini din Oman, țară învecinată Emiratelor Arabe Unite. Se pare că resortul de lux pentru care a optat este din Muscat. Zona este una de-a dreptul spectaculoasă și foarte cunoscută pentru opulența oferită. Între altele, administratorii se laudă cu cea mai lungă piscină din Orientul mijlociu, de 103 metri. Și prețurile sunt pe măsură. O cameră în hotelul din Muscat costă 500 de euro pe noapte.

Halep a găsit soluția salvatoare

Cu bateriile încărcate, Simona Halep speră să aibă energia necesară unui război care poate fi dintre cele mai dure. Românca va încerca să își demonstreze nevinovăția, după ce a fost suspendată din tenis, în urma scandalului de dopaj.

Fostul număr 1 mondial ar avea o veste bună pentru fanii săi. Potrivit ProSport, Halep ar fi identificat exact produsul pe care l-a consumat și în urma căruia a fost depistată pozitiv la Roxadustat. Mai mult, ea ar ști numărul de lot al produsului și ar fi intrat în posesia certificatului de analiză.

Argumentul forte ar fi că Halep ar avea și documentul cu ajutorul căruia ar putea dovedi că un medic cu mare experiență i-ar fi recomandat să consume acel supliment nutritiv.

Dacă verdictul procesului la Sports Resolutions nu va fi cel așteptat, Simona Halep va avea și posibilitatea apelului la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne).

Urmăriți Playsport.ro și pe