„M-am întors acasă!”. O legendă a Barcelonei a revenit pe Camp Nou. Dani Alves a semnat cu Barcelona

Bordei Radu 13.11.2021, 10:46
„M-am întors acasă!”. O legendă a Barcelonei a revenit pe Camp Nou. Dani Alves a semnat cu Barcelona

Dani Alves este o legendă a Barcelonei și fanii se vor bucura să îl vadă înapoi pe Camp Nou. Cel mai premiat fotbalist din istorie vine să îi dea o mână de ajutor fostului său coechipier, Xavi. Acesta se va bucura și el să aibă alături un fotbalist cu mare experiență. 

Noul antrenor al catalanilor are viață grea la Barcelona. Echipa se află într-un moment greu, mai ales din punct de vedere financiar. Clubul nu îi poate asigura decât un buget foarte mic, în ianuarie, așa că Xavi va trebui să se bazeze mai mult pe împrumuturi sau jucători liberi de contract.

O legendă a Barcelonei a revenit la echipa pe care o iubește. Dani Alves este gata de o nouă provocare

La 38 de ani, Dani Alves este protagonistul unei reveniri de senzație. Fundașul brazilian s-a întors la Barcelona, pentru a întări flancul drept. Mai mult, Xavi va aștepta de la Alves să fie un lider veritabil și în vestiar. Fotbalistul este fericit, mai ales că el și-a exprimat mereu dorința de a reveni pe Camp Nou. Și clubul, dar și jucătorul au anunțat oficial că s-au înțeles.

Sunt aproape 5 ani de când lupt ca un nebun pentru acest moment. Nu știam că va dura atât, nu știam că va fi atât de greu, dar știam în adâncul sufletului meu că ziua asta va veni.

Mă întorc în casa din care n-am plecat niciodată și, cum am spus înainte să plec: eu sunt unul dintre voi. Nu știu cât va dura acest vis, dar mă voi bucura de fiecare clipă!

Ne vedem curând acolo unde îmi place cel mai mult, cu aceeași entuziasm ca prima dată și cu aceeași dorință de a ajuta la reconstrucția celui mai bun club din lume! Mă întorc la mine acasă, este mesajul emoționant al fotbalistului

Cel mai premiat fotbalist din istorii. Care este noul obiectiv al „colecționarului de trofee”

Dani Alves este fotbalistul cu cele mai multe trofee câștigate din istorie: 41, dintre care 23 câștigate doar cu Barcelona. Ultimul succes a venit în această vară, când Alves a obținut trofeul olimpic, unul din puținele premii care îi lipseau.

Alves vrea neaapărat să fie prezent la Mondialul de anul viitor, mai ales că este singurul trofeu care îi lipsește. Ca să îl convingă pe selecționerul Tite să se bazeze pe el, Alves este gata să arate că mai poate juca ușor la nivel înalt. De aceea, revenirea la Barcelona poate să reprezinte o soluție pentru fotbalistul brazilian.

Urmăriți Playsport.ro și pe