Magia a dispărut, iar Andrei Prepeliță anunță decizii radicale la FC Argeș: „Așa nu se mai poate”

Bordei Radu 13.08.2022, 11:16
Magia a dispărut, iar Andrei Prepeliță anunță decizii radicale la FC Argeș: „Așa nu se mai poate”

Andrei Prepeliță nu a fost deloc impresionat de ce a văzut la jucătorii săi, la eșecul de pe teren propriu, cu FCU Craiova. Oltenii s-au impus cu 2 la 0, după ce au condus aproape tot meciul. Aceștia au beneficiat de „cadoul” oferit de Iasmin Latovlevici. Greșeala sa uriașă a ajutat echipa lui Croitoru.

Andrei Prepeliță, dezamăgit de cum arată echipa sa. „Vor exista repercursiuni”

Piteștenii speră să repete performanțele din sezonul trecut, atunci când au jucat în play-off. De aceea, s-au lansat într-o campanie de achiziții impresionantă, în această vară. Din păcate, rezultatele nu par să arate că s-au făcut progrese importante. Iar Andrei Prepeliță anunță că trebuie luate măsuri de urgență la echipă.

Vom avea antrenament și vom trage concluzii, dar așa nu se poate. Tot am tras semnale de alarmă, dar văd că nu au fost luate în seamă. Nu poți să joci cu atitudinea asta, dar ce mă supără este că văd că și după meci avem același aer indiferent. Nu văd nicio supărare, săspargă cineva ceva. Mă uit la prima rperiză, am controlat jocul, dar nu avem atitudine. Tot primim gol repede, cu Cluj la fel a fost. Păi mai bine să le dăm mingea, să marcheze, poate așa ne motivăm și noi.

Vor fi repercursiuni, nu putem să o ținem așa ceva. Avem un lot de 22 de jucători, mergem cu 13-14 la următorul meci, mai luăm de la juniori, dar măcar știm că cine intră în teren dă 100%, a comentat Prepeliță, la finalul partidei cu FCU.

Antrenorul n-a înțeles ce a vrut să facă Latovlevici la faza primului gol

Veteranul din defensiva piteștenilor a comis o eroare imensă, chiar în startul partidei, când a trimis o pasă înapoi, în centrul careului, interceptată de Compagno. Italianul nu a ratat, iar Prepeliță a rămas fără cuvinte.

Ce să îi mai spun eu, la experiența lui? Dai pasă așa cu exterieorul, în interior. Nici nu era nimeni acolo, dar ce să fac, nu sunt chestii pe care le pot antrena. Nu pot să îi spun să nu bage mingea în centru, eu trebuie să vorbesc despre construcție, lucruri pe faza defensivă.

Dar când are mingea, este responsabilitatea lui, trebuie să știe ce are de făcut. Sunt jucători cu experiență de la care mă aștept mult mai mult. Automat, nu e ușor, după ce pleci cu 0-1 în minutul 3 e greu”, a adăugat Prepeliță.

FCU Craiova a câștigat în deplasare cu FC Argeș, scor 2-0, în etapa cu numărul 5 din SuperLigă.

Urmăriți Playsport.ro și pe