”Mai avem nevoie de un fundaș central și un atacant”. Care sunt cei doi fotbaliști ca și acontați de FCSB

Sorin Chiriac 31.12.2020, 10:04
”Mai avem nevoie de un fundaș central și un atacant”. Care sunt cei doi fotbaliști ca și acontați de FCSB

Pentru prima oară de mulți ani încoace, Gigi Becali e mulțumit de lotul de jucători al FCSB. Totuși, patronul roș-albaștrilor recunoaște că echipa are nevoie de întăriri pe două posturi: ”Mai avem nevoie de un fundaș central și un atacant”. Cu toate astea, vremea în care arunca cu milioane de euro pe achiziții e de mult apusă. Acum, latifundiarul are în plan să ia doar jucători liberi de contract sau foarte ieftini. Este mesajul clar transmis atât impresarilor, cât și angajaților săi.

Gigi Becali: ”Mai avem nevoie de un fundaș central și un atacant”

Un fundaș central și un atacant. Acestea sunt cele două posturi din echipă pe care milionarul vrea să le acopere, pentru a fi sigur că ia campionatul. Se pare că ambii jucători vizați de Becali sunt din Liga 1 și nu sunt prea greu de adus. Jucătorii la care se gândește Gigi sunt Bouhenna de la Sepsi și Cardoso de la Gaz Metan, anunță sport.ro. Ambii fotbaliști intră în ultimele 6 luni de contract în ianuarie, astfel că sunt disponibili pentru sume mici.

Rachid Bouhenna (29 de ani) este liderul apărării lui Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă care luptă pentru un loc de playoff. Algerianul a mai fost aproape de FCSB la începutul toamnei, când criza Covid i-a făcut pe șefii clubului să caute cu disperare soluții de acoperire înaintea meciului cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League. Atunci, părtțle n-au ajuns la nicio înțelegere, însă discuția poate fi reluata în orice moment.

Atacant trecut pe la Napoli

Celălalt jucător dorit de Becali este Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan. Și el în vârsta de 29 de ani, Cardoso e în război cu șefii  Gazului. Aceștia nu l-au mai lăsat sa plece, deși i-au promis că o vor face în momentul unei oferte atractive pentru el. Propunerea de 100.000 de euro venită din Coreea de Sud nu i-a mulțumit, așa că transferul principalului om de atac al lui Gaz Metan a fost blocat. Desi nu e vârf clasic, Becali crede că fostul jucător al lui Napoli poate juca în această poziție la FCSB. Și asta tocmai datorită calităților sale tehnice și a fotbaliștilor pe care-i va avea alături într-o linie de 3 explozivă. Man – Cardoso – Coman poate fi atacul celor de la FCSB în 2021.

Pleacă deja Sergiu Buș?

Adus tot de la Gaz Metan, Sergiu Bus n-a convins în prima parte a sezonului, iar Gigi îl consideră disponibil pentru transfer. Buș ar putea fi cheia afacerii Omrani, un alt jucător pe placul lui Becali. Omrani va fi, însă, greu de adus fără plata unei sume de bani. CFR cerea în urmă cu doar un an nu mai puțin de 3 milioane de euro pentru a-l lăsa sa plece. Însă de atunci francezul a avut prestații din ce în ce mai slabe, astfel că pretențiile clujenilor ar putea fi mult mai mici.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe