Radu Banciu îi face praf pe Gigi Becali și Gică Hagi. Realizatorul tv nu a avut milă și a criticat în direct meciul Viitorul-FCSB

Catinca Giosanu 22.01.2021, 14:34
Radu Banciu îi face praf pe Gigi Becali și Gică Hagi. Realizatorul tv nu a avut milă și a criticat în direct meciul Viitorul-FCSB

Radu Banciu a reacționat dur după meciul Viitorul – FCSB, scor 2-2. Jurnalistul a văzut blat și îi face acum praf atât pe Gigi Becali, cât și pe Gică Hagi.

Radu Banciu îi face praf pe Gigi Becali și Gică Hagi

Realizatorul tv nu a avut milă și a criticat în direct meciul Viitorul – FCSB. Prezentatorul emisiunii Football All Inclusive de la Look Sport a spus despre cele două echipe că ”nu trebuie lăsate să joace în aceeași divizie”.

Evident că a fost aranjat. Nu avem dovezile pe care ni le cerea Mitică Dragomir, dar e suficient să ne uităm un pic la meci ca să ne dăm seama. Desfășurarea lui a fost după scenariul clasic de acum câțiva ani. Rămâne întrebarea de ce nu și-au dat câte 3 puncte fiecare. De ce să pierzi 2 puncte? Că știu că la un moment dat așa se întâmpla!

Ambele echipe au beneficiat de câte un penalty, evident a fost clasica litanie a fotbalului românesc. Când se întâlnesc cele două echipe zici că joacă prima echipă și a doua de la același club, Nici nu ar trebui lăsate în aceeași divizie Viitorul și FCSB”, a menționat Radu Banciu în emisiunea „Fotbal all inclusive” de la Look Sport+.

Viitorul - FCSB s-a încheiat 2-2
Radu Banciu îi face praf pe Gigi Becali și Gică Hagi după ce Viitorul – FCSB s-a încheiat 2-2

„Evident că a fost aranjat! Nu trebuie lăsate să joace în aceeași divizie”

Jurnalistul de la Look Sport crede că meciul de la Ovidiu a fost o partidă strategică. El a făcut o paralelă între meciul de pe 19 ianuarie 2020 și cel din 19 mai 2013, în cadrul etapei a 32-a din acel sezon, când Steaua era deja campioană, iar formaţia lui Gică Hagi avea nevoie ca de aer de victorie pentru a se salva de la retrogradare. Pentru Viitorul au marcat atunci Chiţu, Dică, Larie şi Nikolov. În schimb, pentru Steaua au înscris Nikolici şi Rocha.

După acel meci, Laurențiu Reghecampf a vrut să-şi dea demisia.

La rândul lui, patronul FCSB, Gigi Becali a plecat direct la aeroportul din Otopeni, dorind să părăsească România. Pe drum el a fost oprit de poliție, fiind anunțat că pe numele său există o interdicţie de a ieși din țară. Câteva ore mai târziu, Gigi Becali a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, plecând în jurul serii spre Direcția Cercetări Penale din Rahova, pentru a începe ispășirea pedepsei, acesta fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Urmăriți Playsport.ro și pe