Marius Croitrou a dezvăluit motivul plecării sale neașteptate de la FC Botoșani

Ștefănescu Dragoș / 01.07.2022, 23:52
Marius Croitrou a dezvăluit motivul plecării sale neașteptate de la FC Botoșani

Plecarea lui Marius Croitoru de la FC Botoșani a luat prin surprindere pe toată lumea. Ulterior, tehnicianul a semnat cu FC U Craiova 1948. La aproape o lună distanță, Croitoru a dezvăluit motivul despărțirii de formația moldoveană.

Despărțirea misterioasă dintre Marius Croitoru și FC Botoșani

Marius Croitoru a decis să se despartă de FC Botoșani în această vară, după trei ani fructuoși pe banca moldovenilor. Mutarea a luat prin surprindere pe toată lumea. În plus, Valeriu Iftime și Marius Croitoru nu au oferit nicio explicație pentru încetarea colaborării.

Ulterior plecării de la FC Botoșani, Marius Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948, echipă pe care vrea să o ducă în play-off-ul Ligii 1 în sezonul viitor. O primă mutare efectuată de tehnician la Craiova a fost aducerea fiului său, David Croitoru. Acesta era legitimat la FC Botoșani, unde Valeriu Iftime se pare că nu-l mai dorea.

Motivul ”rupturii” dintre Marius Croitoru și Valeriu Iftime  a fost dezvăluit

La aproape o lună distanță de la despărțirea de FC Botoșani, Marius Croitoru a lăsat să se înțeleagă care a fost motivul acestei ”rupturi”. Când a fost întrebat dacă s-a decis să plece de la clubul lui Valeriu Iftime atunci când acesta i-a cerut să-l îndepărteze de la echipă pe fiul său, David, Croitoru a oferit un răspuns subtil.

Câteodată și tăcerea e un răspuns, n-aș vrea să comentez mai mult”, a spus Marius Croitoru la Digi Sport, lăsând să se înțeleagă că acesta este adevărul.

Croitoru a continuat să vorbească despre fiul său, David. Tehnicianul a admis că-și va ajuta fiul atâta timp cât acesta va vrea să joace fotbal.

Atât timp cât îi place să joace fotbal, eu îl antrenez. Dacă toți au dorința de a fi ajutați de mine, cum să-i ajut pe alții și să nu-mi ajut copilul? Câțiva ani de acum încolo acesta va fi parcursul”, a mai spus Marius Croitoru.

FC U Craiova 1948 l-a transferat pe David Croitoru

După ce Marius Croitoru a preluat conducerea tehnică a celor de la FC U Craiova 1948, oltenii au făcut un transfer surprinzător. David Croitoru (18 ani), fiul noului antrenor din Bănie, a semnat cu formația olteană. Acesta a evoluat în sezonul trecut la FC Botoșani, unde a fost folosit de tatăl său în șase meciuri.

Suntem încântați să anunțăm faptul că David Croitoru este noul jucător al echipei alb-albastre. Mult succes în tricoul Științei, David”, au anuțat cei de la FC U Craiova 1948, pe pagina oficială de Facebook.

David Croitoru evoluează pe postul de mijlocaș și este cotat la 100.000 de euro, potrivit Transfermarkt.