Mesaj de dragoste și respect transmis de Simona Halep lui Mouratoglou, în ciuda scandalului de dopaj

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.11.2022, 14:53
Mesaj de dragoste și respect transmis de Simona Halep lui Mouratoglou, în ciuda scandalului de dopaj

Simona Halep i-a transmis un mesaj lui Patrick Mouratoglou și astfel s-au risipit speculațiile conform cărora antrenorul francez ar fi avut vreo vină în scandalul de dopaj în care este implicată românca. Ea l-a felicitat pentru performanța obținută de „elevul” său, Holger Rune, care l-a învins pe Novak Djokovic în finala turneului Masters de la Paris, scor 3-6, 6-3, 7-5.

Simona Halep, mesaj special pentru Holger Rune și Patrick Mouratoglou după succesul formidabil de la Paris

Simona Halep a ținut să marcheze momentul. Ea l-a felicitat pe tenismenul danez în vârstă de doar 19 ani pentru performanța obținută, dar a avut cuvinte foarte frumoase și la adresa lui Patrick Mouratoglou, antrenorul cu care are o relație atât de bună, chiar și după izbucnirea scandalului de dopaj.

„Felicitări, Holger Rune, mi-a făcut plăcere să te urmăresc jucând. Mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou, o persoană specială”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Felicitări, Holger Rune, mi-a făcut plăcere să te urmăresc jucând. Mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou, o persoană specială
Felicitări, Holger Rune, mi-a făcut plăcere să te urmăresc jucând. Mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou, o persoană specială

A mai picat o variantă în scandalul anului din tenisul mondial

Mouratoglou se ocupă în prezent în mod special de Holger Rune, în contextul în care Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj de către Federația Internațională de Tenis. Pe lângă ipoteza conform căreia antrenorul francez ar avea ceva de a face cu acest episod, ipoteză care a picat întrucât este foarte clar că Simona are în continuare o relație excelentă cu acesta, recent a mai picat o supoziție.

Unele voci, din România în special, au susținut că există posibilitatea ca probele de urină date de Halep la acel control doping de la US Open să fi fost „măsluite” de cineva. Însă, avocatul român Dan Mihai, unul dintre cei doi arbitri-experți aleși de cei de la Sport Resolutions, tribunalul care ar urma să o audieze pe Simona Halep în primă fază, să ia parte la această speță, a explicat că acele probe nu sunt denumite cu numele sportivului, ci cu niște coduri numerice. Astfel, angajații laboratorului, cei care manipulează probele, nu au de unde să știe cui aparțin ele.

„Proba B nu ar fi fost deschisă dacă proba A nu releva prezența Roxadustat-ului. Probele nu sunt nominale. Simona Halep a fost pur și simplu un număr ca indiciu al probei de urina prelevată la US Open. Experții laboranți care au analizat proba de urină a Simonei habar nu a avut că ea aparține lui Halep! Probele lui Halep sunt vital-necesare să fie suficient de convingătoare pentru panel (completul celor trei arbitri Sport Resolutions care o vor audia pe Halep și martorii acesteia)”, a spus Dan Mihai potrivit prosport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe