Mesaje de peste Ocean ale Simonei Halep în duminica neagră. Ce a postat campioana pe contul el de Facebook

Olteanu Ștefan / 06.09.2021, 11:12

Aflată încă în SUA, unde a participat la US Open, Simona Halep nu a putut rămâne indiferentă veștilor triste care au sosit din România și a postat două mesaje pe rețelele de socializare. Ziua de duminică, 5 septembrie 2021, s-a dovedit a fi una neagră pentru țara noastră. Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au încetat din viață la 71 de ani, respectiv 79 de ani.

Mesaje de peste Ocean ale Simonei Halep, după ce Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au încetat din viață

La scurt timp după ce a fost eliminată de Elina Svitolina în optimi la US Open, Simona Halep a postat pe rețelele de socializare două mesaje. Mai exact, a fost vorba despre două omagii aduse pentru Ivan Patzaichin și Ion Caramitru. Ambii au încetat din viață duminică, 5 septembrie, și au zguduit o țară întreagă.
Ivan Patzaichin, fostul uriaș canotor s-a stins la vârsta de 71 de ani, în timp ce Ion Caramitru, fost actor de teatru și film, a decedat la 79 de ani.
Simona Halep a fost afectată de cele două vești pe care le-a primit în Statele Unite ale Americii și a postat două mesaje pe contul personal de Facebook:

Un idol pentru toate generatiile, nu numai pentru rezultatele sale sportive, ci și pentru felul său de a trăi și de a împărtăși bunătate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris Simona Halep, în memoria lui Ivan Patzaichin.

Un fabulos actor! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris Halep, la scurt timp după aflarea veștii că Ion Caramitru a încetat din viață.

Simona Halep a ratat revenirea în Top 10 WTA

Simona Halep (13 WTA) a părăsit US Open 2021 în faza optimilor de finală, după ce a fost învinsă fără drept de apel de Elina Svitolina (6 WTA), scor 3-6, 3-6.
US Open 2021 era ocazia perfectă pentru a reveni în TOP 10 WTA, însă acum Simona va trebui să mai aștepte. Simona Halep ar fi revenit între primele 10 jucătoare de tenis ale lumii în clasamentul live în cazul în care ar fi învins-o pe Svitolina. Din păcate pentru constănțeancă, ucreaineanca i-a fost net superioară.
Halep a urcat doar două locuri în clasamentul live după ce s-a oprit în optimi la US Open, ajungând pe 11.

Am făcut prea multe erori neforțate. Cred că m-am grăbit. Uneori am lovit prea puternic. Ea a răspuns foarte bine, iar eu cred că m-am grăbit puțin cam mult. Dacă aș fi avut puțin mai multă răbdare, cred că ar fi fost mai bine.

Voi merge acasă acum. Mă voi odihni. Mă simt bine, dar corpul este obosit. L-am solicitat foarte mult în această perioadă.  Trebuie să mă relaxez. Înainte de a decide dacă voi participa la Indian Wells, va trebui să vorbesc cu medicul.”, a spus Halep, la conferința de presă de la US Open.

Turneul WTA 1000 de la Indian Wells este programat în perioada 6 – 17 octombrie, în Statele Unite ale Americii. Valoarea totală a premiilor de la Indian Wells se ridică la 8.761.725 de dolari.

Totul se schimbă pentru Simona Halep și Toni Iuruc înainte de nuntă: „Va fi ceva ce nu s-a mai văzut”.