Mihai Stoica a dezvăluit la TV caracteristicile următorului transfer de la FCSB: „Am vorbit cu Gigi”

Robert Zanfir / 28.06.2022, 22:56
Mihai Stoica a dezvăluit la TV caracteristicile următorului transfer de la FCSB: „Am vorbit cu Gigi”

Mihai Stoica (57 de ani) a anunțat că are deja numele înlocuitorului lui Valentin Gheorghe. Totuși, soluția găsită de managerul FCSB trebuie să treacă și proba de foc: acordul lui Gigi Becali.

FCSB nu transferă, dar se transformă. Gigi Becali a renunțat la mai mulți jucători, între care Vinicius, Andrei Miron și Valentin Gheorghe. Ultimul de pe listă tocmai a acceptat împrumutul la o nou – promovată din Turcia. Va avea un salariu aproape dublu față de cel garantat de Becali.

Mihai Stoica a dezvăluit la TV caracteristicile următorului transfer de la FCSB

Toni Petrea a primit un cadou la antrenamente. Patru jucători din cadrul academiei îi vor întregi lotul. De Florin Niță, Gigi Becali nu vrea să audă. Totuși, Mihai Stoica speră că îl convingă să accepte o soluție după plecarea lui Valentin Gheorghe.

E român, e stângaci, e din străinătate, spune managerul, în așteptarea OK-ului de la Palat:

„Putem să aducem un jucător pe poziţia lui, să-l dublăm pe Cordea. Se discută. Când te gândeşti să-l dublezi pe Cordea, te gândeşti la un jucător de picior stâng. Din străinătate. Doar că încă nu l-am contactat, am vorbit cu Gigi şi i-am zis ‘Pot să-l contactez?’, vedem. E român”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Valentin Gheorghe, prima reacție după transferul în Turcia: „Salariul este aproape dublu, este OK!”

Valentin Gheorghe (25 de ani) a dezvăluit cum a ajuns să plece de la FCSB după doar un sezon. Mijlocașul va juca un sezon ca împrumut la Umraniyespor, iar dacă va convinge ar putea fi cumpărat definitiv de nou promovata din Super Lig.

„A fost foarte rapid și pentru mine, a venit prin surprindere. S-au înțeles foarte repede cluburile, am fost și eu de acord și am decis să merg acolo.

Ei m-au sunat pe mine, am avut și impresarul care s-a ocupat de transfer. Nu a fost partea financiară pe primul plan. Așa a fost situația, mi-am dorit să joc mai mult.

Am vorbit cu băieții de acolo, mi-au spus că este un campionat puternic, mult mai puternic decât România.

Clubul m-a înțeles, a fost mai bine și pentru mine din punct de vedere financiar și mi-am dorit și eu să fac o schimbare”, a declarat Valentin Gheorghe la Digi Sport.

Mereu am pierdut campionatul cu echipe mici, dar cred că se apropie momentul revanșei. Sunt echipe puternice, Craiova, CFR, dar nu vreau să mă gândesc la ei, cred că singurul adversar suntem noi.
Florinel Coman