Mihai Stoica, comentariu dur după eșecul Rapidului cu Farul: „Nu au față de play-off! Daună totală” Ce jucător l-a impresionat

Robert Zanfir / 05.12.2021, 00:50
Mihai Stoica, comentariu dur după eșecul Rapidului cu Farul: „Nu au față de play-off! Daună totală” Ce jucător l-a impresionat

Mihai Stoica a declarat după eșecul Rapidului cu Farul că echipa lui Mihai Iosif nu are lot pentru o prezență în zona de play-off. Managerul FCSB a dezvăluit că este impresionat de caracterul lui Virgil Ghiță, fundașul lui Gică Hagi.

Farul câștigă cu Rapid, 2-0, iar Gică Hagi a declarat la finalul partidei că încearcă să facă din clubul său unul de elită. De partea cealaltă, Rapidul pierde strocul în lupta pentru locurile de play-off. Mihai Iosif și compania au spus totul pe seama accidentărilor din cadrul echipei.

Mihai Stoica, comentariu dur după eșecul Rapidului cu Farul: „Nu au față de play-off! Daună totală”

Rapidul a ajuns la al treilea meci consecutiv fără victorie. Mihai Stoica crede că totul este cauzat de lipsa soluțiilor din cadrul lotului.

„Am mai spus că Rapid are probleme, are probleme pentru că nu are lot. E foarte greu să înlocuiască jucătorii cu experiență. Farul are față de play-off, dar Rapid nu. Rapid e daună totală!

Este vorba de ghinion cu accidentările de la echipă. Nu au avut resurse să își facă un lot competitiv, iar eu cred că Daniel Niculae e în stare să facă un lot competitiv la Rapid, cred că e foarte serios și a reușit”, a spus Meme Stoica la TelekomSport.

Virgil Ghiță, gol în memoria mamei

Virgil Ghiță a deschis scorul și a fost la un pas de lacrimi pe teren. Fundașul a dezvăluit la finalul partidei că dedică victoria memoriei mamei, care a decedat înaintea meciului.

Mihai Stoica spune că l-a cunoscut pe jucătorul curtat de Gigi Becali.

„După operație a făcut recuperarea la baza noastră cu Ovidiu Kurti, l-am cunoscut și e un băiat care te impresionează, un băiat de foarte mare calitate.

Știam de tragedia pe care a trăit-o (n.r. mama lui a murit înaintea meciului Farul – FCSB), dar nu știam de bucuria care urmează să se producă (n.r. iubita lui o să îi dăruiască un băiețel).

Mă bucur pentru el că a venit și momentul ăsta. Este unul dintre fundașii centrali de mare perspectivă”, a mai spus Meme Stoica.

Cel mai important în seara asta este că am obținut victoria, cele 3 puncte. Aveam mare nevoie de ele. Am încercat să ne impunem jocul și cred că până la final am reușit. E bine că am ajuns acolo sus. Dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ.

Avem un meci în plus față de celelalte contracandidate. Vreau să îi dedic golul mamei mele, care a murit de curând și viitoarei mele soții și băiatului meu
Virgil Ghiță

Farul – Rapid 2-0! ECHIPELE DE START:

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Purece – Ely, Jefte, Pitu
Rezerve: Brănescu, Buta, Dobrosavlevici, Radaslavescu, Sali, Chițu, Ad. Petre, Grameni
Antrenor: Gică Hagi

Rapid: Moldovan – Goge, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Crepulja, Albu, Pănoiu – Al. Ioniță II, Ad. Bălan, Hlistei
Rezerve: Drăghia, Marzouk, R. Ilie, Sefer, Stahl, Florica, Moise, Dandea, Popescu
Antrenor: Mihai Iosif

Stadion: Academia Hagi – teren principal (Ovidiu)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)