Mii de sirieni în extaz după veștile primite din România! Cine este omul care i-a făcut fericiți

Gabriel Peneș 27.01.2021, 20:06
Mii de sirieni în extaz după veștile primite din România! Cine este omul care i-a făcut fericiți

Un jucător de la FC Botoșani a făcut cunoscută echipa moldoveană în Orientul Mijlociu. Mii de sirieni în extaz după veștile primite din România! Cine este omul care i-a făcut fericiți? Nimeni altul decât atacantul sosit la echipă în noiembrie, anul trecut, Mahmoud Al Mawas. El a marcat astăzi primul gol pentru echipa de pe locul 7 din Liga 1.

Mii de sirieni în extaz după veștile primite din România!

Siria nu reprezintă doar o țară a grozăviilor unui război civil sângeros. Este și o zonă plină de iubitori ai „sportului-rege”. Și, aproape ca oriunde, fanii își urmăresc cu emoție vedetele. Mii de sirieni sunt în extaz după veștile primite din România! Cine este omul care i-a făcut fericiți? Nimeni altul decât atacantul celor de la FC Botoșani, Mahmoud Al Mawas. El a reușit să înscrie astăzi primul său gol de la venirea la clubul patronat de Valeriu Iftime. E drept, la final, Botoșaniul a fost învinsă cu 2-1 de Academica Clinceni, pe terenul acestuia.

Însă golul jucătorului sirian a declanșat o reacție spectaculoasă din partea a mii de compatrioți de-ai săi. Aceștia au lăsat mesaje pline de bucurie pe pagina de Facebook a clubului, felicitându-l pe Al Mawas pentru prima lui reușită în campionatul României. Vedeta siriană a celor de la FC Botoșani, a restabilit egalitatea în minutul 27, după ce a pătruns în careu și a înscris printre picioarele lui Nichita Patriche, cu un șut în diagonală. direct în plasa porții apărate de Octavian Vâlceanu.

Mii de sirieni în extaz după veștile primite din România
Tricourile personalizate cu imaginea atacantului sirian, Al Mawas, pot aduce mulți bani în conturile FC Botoșani/Sursa foto: Facebook – Fotbal Club Botoșani

Cine este omul care i-a făcut fericiți

Al Mawas a fost schimbat în minutul 76, fiind înlocuit de Youssef Toutouh, la scorul de 2-1 pentru cei de la Academica Clinceni. Sirianul a sosit la Botoșani în luna noiembrie a anului trecut, ultimul club la care a evoluat fiind Al-Tadamun, din Qatar. Fotbalistul de 28 de ani este component de bază al naționalei Siriei pentru care a marcat 11 goluri în 68 de partide. Cota lui de piață este de 700.000 de euro, conform transfermarkt.com. FC Botoșani speră să dea lovitura cu atacantul sirian la vânzări. Clubul a scos la vânzare tricouri din edițiile trecute ale echipamentului, pe care sunt imprimate poze cu chipul lui Al Mawas.

E superjucător! E foarte iubit acolo (nr – în Siria). Cred că are el ceva special. Aici este o bombă nucleară de marketing. Cumpără toată Siria (nr – tricouri personalizate cu imaginea lui Al Mawas)! Trebuie să vedem cum ieșim. Mă duc și fac magazin acolo! Este o pârtie pe care dacă n-o exploatăm, suntem proști!”, a declarat Valeriu Iftime, patronul botoșănenilor, pentru gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe