Milionarul care o va prelua pe Dinamo. Informația care aprinde speranța în rândul „câinilor”

Ștefănescu Dragoș / 04.06.2022, 13:11
Milionarul care o va prelua pe Dinamo. Informația care aprinde speranța în rândul „câinilor”

Dinamo a avut un sezon dezastruos și a retrogradat în Liga a 2-a. Astfel, formația roș-albă a bifat o premieră negativă în istoria sa. Pe fondul acestei situații extrem de grele, fanii ”câinilor” ar putea avea parte și de o veste bună. Cei din DDB au anuțat că sunt în discuții cu mai multe persoane potente finaciar care ar fi interesate să investească în Ștefan cel Mare. Una dintre aceste persoane ar putea fi chiar un milionar din străinătate.

Fanii lui Dinamo au motive să spere din nou. Un milionar din străinătate ar putea investi în Ștefan cel Mare

După un sezon dezastruos Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a. Astfel, formația roș-albă a bifat o premieră negativă în istoria sa de 74 de ani.

Dinamo se pregătește acum pentru noul sezon din Liga a 2-a, dar clubul are în continuare mari probleme cu banii. Pentru a readuce stabilitatea finaciară în Ștefan cel Mare, suporterii din cadrul programului DDB au demarat discuții cu mai multe persoane potente financiar. Mai exast este vorba despre un milionar din străinătate. Acesta ar fi dat totuși înapoi în ultima perioadă, dar există și planul de rezervă. În cazul în care prima variantă pică, suporterii așteaptă în perioada următoare un răspuns din partea a doi dinamoviști bogați. Aceștia ar fi dispuși să se implice finaciar în Ștefan cel Mare.

Există o discuție mai veche cu un investitor străin puternic, care însă a făcut un pas înapoi.

Mai suntem în discuții și cu 2 mari dinamoviști, foarte potenți financiar. Vom avea un răspuns în 2-3 săptămâni.

Mai avem un alt potențial acționar, care va interveni dacă nu se vor concretiza alte soluții”, se arată în comunicatul de presă emis de suporterii lui Dinamo.

Conducerea lui Dinamo anunță 25 de transferuri în următoarea perioadă. ”Câinii” vor să revină imediat în Liga 1

Șefii lui Dinamo au întocmit deja și strategia de transferuri pentru această vară. În Ștefan cel Mare ar putea ajunge nu mai puțin de 25 de jucători noi, după cum a declarat Răzvan Zăvăleanu. Administratorul judiciar al clubului roș-alb a explicat că va purta negocieri și cu jucătorii vechi din lot care vor dori să continue la Dinamo. Totuși, salariile acestora ar putea reprezenta o problemă.

Avem o listă de 22-25 de jucători care ar fi eligibili pentru Liga a 2-a și încă o listă cu jucători care și-ar dori sa continue, dar trebuie să vedem dacă ne permitem salariile pe care ei și le doresc”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform fanilor din DDB.