Momente crunte pentru Simona Halep la Australian Open. Imaginile cu românca au făcut înconjurul lumii

Dumitru Adrian / 24.01.2022, 07:24
Momente crunte pentru Simona Halep la Australian Open. Imaginile cu românca au făcut înconjurul lumii

Simona Halep a început meciul cu Alize Cornet oferind emoții fanilor săi din toată lumea. Campioana noastră a dat impresia că poate claca în orice moment din cauza unor probleme de sănătate.

Jucătoarea de tenis din Franța s-a impus rapid în primul set din optimile Australian Open, pe fondul unor probleme de sănătate și de acomodare cu temperatura din Australia pentru Simona Halep.

Franțuzoaica a confirmat temerile specialiștilor care o susțin pe Halep, dar care au spus că Alize Cornet va fi un oponent pe măsură.

Simona Halep, doborâtă de căldură sau probleme de sănătate?

Acest lucru s-a putut observa în mai multe momente ale primelor două seturi, când jucătoarea noastră a căutat mai des umbra de pe suprafața de joc. De asemenea, după fiecare punct, Simona Halep a dat senzația că acuză dureri grave.

La jumătatea celui de-al doilea set și-a revenit și a trimis partida în setul decisiv. Numai că spre final, Simona Halep a arătat că are probleme la coapsa stângă.

Simona Halep, printre favorite la Australian Open

Simona Halep (locul 15 WTA) își dorește ca turneul de la Australian Open 2022 să reprezinte un nou titlu de Grand Slam, după cele de la Roland Garros și Wimbledon.

Simona Halep e văzută printre cele cinci favorite la trofeu. Asta după ce multe dintre jucătoarele din top 10 au fost eliminate. Singura jucătoare de top rămasă în concurs e Ashleigh Barty.

Calificarea în faza optimilor de finală i-a asigurat Simonei Halep 328.000 dolari australieni, echivalentul a aproximativ 207.000 de euro.

O parte din succesul pe care Simona Halep l-a avut la Australian Open i se datorează și lui Toni Iuruc, susțin chiar specialiștii WTA.

Momente tensionate la Australian Open

Australian Open nu a fost lipsit de incidente după scandalul Djokovic. Câțiva activiști, cu tricouri și bannere de susținere pentru Shuai Peng (36 de ani), au încercat să intre pe arenă, dar au fost blocați de oamenii de la securitate. Gestul a stârnit contre între cele două părți.