Momentul zilei la Australian Open. 15.000 de oameni s-au ridicat în picioare și au aplaudat secunde în șir. Video

Bădulescu Silvian / 20.01.2022, 19:12
Momentul zilei la Australian Open. 15.000 de oameni s-au ridicat în picioare și au aplaudat secunde în șir. Video

Nick Kyrgios, australianul de pe locul 115 ATP și favoritul publicului, a pierdut meciul cu Daniil Medvedev din turul 2 al Australian Open. Totuși, în partida din arena Rod Laver din Melbourne, acesta a reușit să creeze o nouă atmosferă apreciată în tribunele cu o capacitate de aproape 15.000 de locuri.

Nick Kyrgios s-a bucurat fără limite după ce a câștigat setul 3

Rusul Daniil Medvedev s-a impus în patru seturi cu scorul general de 3-1, după 7-6, 6-4, 4-6, 6-2. Într-un duel care a durat trei ore și patru minute, rusul s-a calificat în turul 3. Totuși, publicul a explodat de mai multe ori la punctele reușite de Nick Kyrgios, australianul aflat pe „teren propriu”.

Într-un mod total neașteptat ce ar fi putut însemna relansarea partidei, Nick Kyrgios a câștigat setul 3 și s-a bucurat într-un mod total neașteptat, cu un strigăt puternic și gura larg deschisă.

Meciul trecut a făcut precum Cristiano Ronaldo

Acesta este cunoscut pentru personalitatea pe care o are, dar și pentru momentele extrasportive pe care le oferă și cu care își animă meciurile.

El a atras atenția după meciul cu Liam Broady, din turul anterior, când l-a imitat pe Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez care are un mod special de a celebra golurile, strigând și „siiiuuu” de fiecare dată. De multe ori, în meciurile jucate acasă, când marchează și se pregătește să se bucure în acest fel, suporterii din stadion oferă un ecou al „siiu”.

În runda inaugurală, Kyrgios l-a învins pe Liam Broady, locul 128 în clasamentul ATP, în trei seturi (6-4, 6-4, 6-3). Sportivul și-a salutat adversarul la fileu, după meci, mai apoi a făcut săritura cu care fotbalistul lui Manchester United și-a obișnuit fanii în ultimii ani, după marcarea unui gol.

Daniil Medvedev, deranjat de zgomotul din tribunele arenei

Acesta a fost deranjat pe tot parcursul partidei de către fani. Urmăritorii din tribunele arenei l-au huiduit de mai multe ori, fiind chiar atenționați de către arbitrul meciului. De altfel, zgomotul făcut de cei din tribune l-a deranjat chiar și pe Nick Kyrgios, care a și răbufnit la un moment dat.

Puteți, vă rog, să nu mai țipați naibii în timp ce servesc?

Intervievat pe teren de către Jim Courier, Medvedev a fost deranjat în continuare de zgomotul făcut de fani.

Scuze, nu te aud! Arătați un pic de respect pentru Jim Courier. Vă mulțumesc. Lăsați-l să vorbească! Dacă respectați pe cineva, măcar respectați-l pe Jim Courier. Ce vreau să spun este că… oameni buni, nu pot să-l aud!” a declarat acesta imediat după meci.

Jim Courier a încercat să-i explice sportivului rus că lumea nu îl huiduia pe el, ci mimau sunetul făcut de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, în momentul în care marchează un gol.

Eu cred că ei spun „siiuuuu”, adică ceea ce spune Cristiano Ronaldo când sărbătorește. Deci cred că asta se întâmplă, nu cred că ei te huiduie pe tine. Sper că am dreptate” a spus Jim Courier.