Murad confirmă Playsport și anunță stadiul în care se află negocierile cu șefii lui Dinamo

Olteanu Ștefan 09.08.2022, 14:50
Murad confirmă Playsport și anunță stadiul în care se află negocierile cu șefii lui Dinamo

Mohammad Murad confirmă tare și răspicat Playsport.ro și, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, a transmis: „Da, sunt interesat să vin la Dinamo”. De asemenea, omul de afaceri a anunțat și stadiul în care se află negocierile cu șefii lui Dinamo, dar și că este dispus să aducă alți investitori alături de el.

„Sunt interesat! Nu m-am băgat într-o afacere care să ducă la eșec!”. Murad confirmă Playsport și vorbește despre negocierile cu Dinamo

Pe 20 iulie 2022, Playsport a anunțat în exclusivitatemilionarul Mohammad Murad vrea să investească la Dinamo, iar la aproximativ trei săptămâni distanță, renumitul om de afaceri a confirmat totul și a vorbit despre stadiul în care se află negocierile cu șefii clubului din Ștefan cel Mare.

Tot Playsport a mai oferit detalii din cadrul unei ședințe convocate de afaceriștii din anturajul lui Dinamo, la care de asemenea a fost prezent și Murad. Ulterior, sursele Playsport au aflat cât oferă Mohammad Murad pentru a prelua Dinamo, iar Vlad Iacob, administratorul special al alb-roșilor, a confirmat negocierile în direct la Playsport LIVE.

După tot acest val de informații, a venit și rândul ca Mohammad Murad să confirme tare și răspicat toate informațiile oferite de Playsport.

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, Murad a transmis cât se poate de clar: „Da, sunt interesat să vin la Dinamo!”.

În momentul de față discutăm despre ce s-a întâmplat în trecut. Tot ce s-a întâmplat rău în trecut se află pe masa negocierilor.
Sunt probleme majore, iar acum se face o renovare astfel încât să putem lămuri toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani.

Eu sunt implicat în această reconstrucție, avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club, care lucrează acolo, nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme”, a transmis Murad.

În proiectul pus la cale de Mohammad Murad sunt așteptați și alți investitori

În cazul în care va bate palma cu șefii din Ștefan cel Mare, Murad nu va veni singur. El va aduce alături și alți investitori, pentru a se asigura că Dinamo nu se va mai confrunta cu probleme similare celor din ultimii ani:

În privința prezentului și a viitorului ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri printre care sunt și eu, dar pe partea de trecut lucrurile sunt puțin neclare. Mă doare că Dinamo se află în această situație. Sper să fiu eu persoana care ajută să se însănătoșească Dinamo, dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități.

Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități, se pot lămuri aceste aspecte în timp, dar este perioada de concedii, sunt de primit multe răspunsuri, sper că într-o săptămână, două să fie gata totul, să putem anunța această construcție în care cred, iar eu personal nu m-am băgat niciodată în România într-o afacere care să ducă la eșec.

Sunt de acord, aștept răspunsul, aș dori să se întâmple mai repede, dar nu pot acuza pe nimeni, pentru că sunt probleme vechi. DA SUNT INTERESAT (să vin la Dinamo), sunt și alți oameni de afaceri interesați”, a transmis Mohammad Murad, într-un video live postat pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe