Nenorociri în lanț în familia lui Țiriac. Declarații tulburătoare în toiul nopții. „Am pierdut membri ai familiei și prieteni”

Ștefănescu Dragoș / 01.01.2022, 13:10
Nenorociri în lanț în familia lui Țiriac. Declarații tulburătoare în toiul nopții. „Am pierdut membri ai familiei și prieteni”

Anul 2021 a fost foarte dificil pentru întreaga omenire datorită dramelor produse de pandemia de COVID-19. Familia Țiriac a avut și ea un an de coșmar. Drept dovadă este mesajul răscolitor postat de Ion Ion Țiriac chiar în noaptea dintre ani.

An de coșmar pentru familia Țiriac

Anul 2021 a fost extrem de dificil pentru întreaga omenire, pe fondul dramelor pricinuite de pandemia de COVID-19. Familia Țiriac a avut și ea parte de mai multe lovituri grele în acest an.

La cumpăna dintre ani, Ion Țiriac Jr (45 de ani) a postat un mesaj tulburător pe contul său de Instagram. Acesta le-a mărturisit urmăritorilor săi că în 2021 a pierdut mai mulți membri ai familiei și prieteni. Fiul cel mare al miliardarului Ion Țiriac a dezvăluit că a primit multe lovituri dure de la viață în acest an. Toate l-au învățat să trăiască fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. Țiriac Jr. și-a arătat totuși încrederea că noul an va fi mult mai liniștit.

2021 a fost un an dificil, în care am pierdut câţiva membri ai familiei şi prieteni. Îmi vor lipsi crunt. Am învăţat, încă o dată, să nu iau nimic de-a gata şi să trăiesc la maximum fiecare moment.

Aşa cum se spune: ‘Nu ai nicio garanţie pentru mâine, iar ziua de ieri deja a trecut’, tot ce avem este această clipă şi trebuie să scoatem maximum din ea! Linişte să aveţi!”, a transmis Ion Ion Țiriac.

Cum l-a lăsat Ion Țiriac Jr. fără mașină pe tatăl său

Miliardarul Ion Țiriac are o colecție impresionantă de mașini, fiind un mare pasionat de autovehicule. Încă de mic, Ion Ion Țiriac i-a împărtășit pasiunea tatălui său și a știu să aleagă ce i se potrivește mai bine.

În urmă cu peste 30 de ani, pe vremea când Ion Ion avea doar 15 ani, Ion Țiriac l-a pus să-și aleagă o mașină pe care urma să o primească la 35 de ani. Se pare că a fost o promisiune foarte importantă pentru Țiriac Jr. La împlinirea vârstei respective, Ion Ion nu a mai așteptat nici măcar o zi în plus și a mers la Ion Țiriac să-și ia mașina promisă.

Feciorului meu, când a avut 15 ani, vorbesc serios, îi zic: ‘Bă, ia și tu una, dă-le dracu! Care vrei tu!’ Zice: ‘Asta!’. ‘Bun, când oi avea 35 de ani, vii la mine și o iei!’.

Pe cuvântul meu de onoare, în ziua de 22 septembrie 2011, a venit și spune: ‘Cheile!’. Care chei, mă, ce chei? ‘Cheile!’ Și mi-a luat-o! Dar sunt obișnuit cu treburile astea, cu luatul! Cu datul e mai greu!”, a povestit Ion Țiriac.