Nicolae Dică, așteptat ca un salvator de fanii lui FCSB. Avertisment transmis de Mustață în legătură cu Gigi Becali

Bădulescu Silvian / 26.07.2022, 12:22
Nicolae Dică, așteptat ca un salvator de fanii lui FCSB. Avertisment transmis de Mustață în legătură cu Gigi Becali

Nicolae Dică este noul antrenor al celor de la FCSB. Fostul jucător de la echipa lui Gigi Becali îl va înlocui, astfel, pe Toni Petrea, cel care și-a prezentat demisia după înfrângerea cu Rapid. Suporterii echipei, în frunte cu Gheorghe Mustață, îl așteaptă cu brațele deschise pe Dică. Totuși, liderul galeriei îl avertizează pe acesta cu privire la patron.

„Dică va fi primit așa cum merită să fie un mare stelist!”

Nicolae Dică a activat ca jucător la FCSB în perioada 2004-2008 și 2011. Ulterior, pe banca tehnică, fostul mijlocaș s-a aflat în sezonul 2017-2018.

Acesta nu s-a dezis niciodată de echipa care i-a permis să evolueze în cupele europene și să plece în Italia. Astfel, Gheorghe Mustață, liderul galeriei echipei din Berceni, îl așteaptă cu brațele deschise pe Nicolae Dică.

Dică va fi primit așa cum merită să fie un mare stelist. El a spus mereu că Steaua (n.r. – FCSB) este echipa din Liga 1. Pentru ca noi să fim total de partea lui, Dică trebuie să negocieze corect contractul cu Gigi. Altfel, să-și asume.”

De asemenea, Mustață îl avertizează cu privire la patronul echipei.

Acele ieșiri publice ale lui Gigi Becali pot dauna unor tineri de 20 și ceva de ani. Îi poate critica în privat, nu la televizor. Pentru noi, Dică e un mare stelist. Este memorabil comentariul cu golul lui de la Kiev, în Champions League.”

(Re)debut incendiar pentru Nicolae Dică

Fostul secund de la echipa națională s-a mai aflat pe banca FCSB-ului în perioada 2017-2018.

Pentru cel care a câștigat, ca jucător, patru trofee cu FCSB, primul meci în al doilea mandat este confruntarea cu Saburtalo din UEFA Conference League. FCSB pleacă cu un handicap de un gol, după primul meci din Georgia.

Pentru Peluza Nord, meciul de joi este de totul sau nimic. Jucătorii trebuie să treacă examenul. Liniștea depinde de jocul din Conference. Dacă vor suferi o nouă umilință, nu cred că voi mai putea ține suporterii alături de mine, în peluză. Să ne arate că sunt fotbaliști, că de jucători suntem sătui. Dacă nu se califică joi, să se lase de acest sport. Nu au ce căuta la această echipă.”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru Realitatea Sportivă.

În partida tur, Saburtalo, locul 5 din campionatul Georgiei, s-a impus la limită, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Levan Nonikashvili, în minutul 41.

Returul este programat joi, pe Arena Națională, de la ora 20.30. Echipa care va ieși învingătoarea în această dubla, va înfrunta pe Vikingur sau Dunajska Streda. Slovacii s-au impus în tur cu scorul de 2-0.