Nou director general la Dinamo. Totul despre omul care are drept de semnătură

Gabriel Peneș / 12.02.2021, 18:21
Nou director general la Dinamo. Totul despre omul care are drept de semnătură

Lupta pentru putere continuă la clubul din Ștefan cel Mare. Nou director general la Dinamo. După debarcarea lui Dorin Șerdean din funcția de președinte executiv, Consiliul de Administrație a luat o decizie importantă astăzi. Fostul mare portar dinamovist, Constantin Eftimescu a fost numit director general și va avea drept de semnătură din prtea clubului.

Nou director general la Dinamo

Dinamo a luat astăzi mai multe decizii importante după ședința Consiliului de Administrație al clubului. Nou director general la Dinamo. Constantin Eftimescu a fost numit director general al clubului din Ștefan cel Mare, scrie digisport, citând doardinamo.ro. astfel, acesta va avea de acum drept de semnătură în relația cu FRF, cu LPF, dar și cu banca. În felul acesta, se revocă decizia prin care doar Pablo Cortacero și Dorin Șerdean puteau lua decizii în relația cu banca la care erau conturile grupării din Ștefan cel Mare.

De altfel, lui Dorin Șerdean i-au fost retrase toate drepturile în raport cu clubul Dinamo. La ședința Consiliului de Administrație  au mai participat Cristi Hîldan (n.r. – care l-a reprezentat și pe Cornel Dinu), Elyass Bucurică, din partea DDB, dar și Cornel Țălnar și Marius Bacria, ultimul fiind administratorul ACS FC Dinamo, echipa fostului acționar, Nicolae Badea.

Nou director general la Dinamo. Totul despre omul care are drept de semnătură
Nou director general la Dinamo. Fostul mare portar dinamovist Constantin Eftimescu a devenit numărul 1 în club. Dorin Șerdean, fostul președinte executiv, se va lupta în instanță, alături de Pablo Cortacero, pentru anularea deciziilor Consiliului de Administrație

Totul despre omul care are drept de semnătură

Oricum, lupta pentru putere de la Dinamo se decide în instanță. Luna trecută, CA de la Dinamo a decis îndepărtarea lui Dorin Șerdean, cel instalat de Pablo Cortacero în fruntea clubului Dinamo. Motivul: absențele repetate de la serviciu. Șerdean a susținut că decizia nu are acoperire, iar ședințele Consiliului de Administrație sunt ilegale. Primele înfățișări în instanță sunt programate săptămâna viitoare.

Eu sunt președintele acestei societăți pe acțiuni și sunt singura persoană care are drept de semnătură validă prin bancă, puteți verifica. Eftimescu nu e președinte, e administrator în CA. FC Dinamo 1948 SA are un consiliu de administrație din 5 membri, al cărui președinte este Pablo Cortacero. Eftimescu nu poate convoca ședințe ca astea din decembrie și ianuarie. Președinte este Pablo Cortacero. Oamenii se află într-o eroare crasă care se va lăsa cu niște plângeri la instituțiile statului” a declarat, la acel moment, Dorin Șerdean, conform digisport.ro

Constantin Eftimescu (68 de ani) este fostul mare portar al dinamoviștilor din perioada 1976-1984. A făcut parte din lotul lui Dinamo în memorabilul sezon 1983-1984, când echipa antrenată de Dumitru Nicolae-Nicușor a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor. Asta, după ce în turul 2 a eliminat-o pe deținătoarea CCE din acel moment, echipa germană SV Hamburg. Dinamo s-a oprit în semifinale, unde a fost învinsă de Liverpool. Echipa engleză avea să și câștige acea ediție a Cupei Campionilor. Titularul postului de portar era Dumitru „Țețe” Moraru. Eftimescu a cucerit cu Dinamo 5 titluri de campion și 2 Cupe ale României.