Nu a rupt gura târgului la A.O., dar punctează la imagine. Schimbare spectaculoasă de look a Soranei Cîrstea!

Olteanu Ștefan / 23.02.2021, 09:55
Nu a rupt gura târgului la A.O., dar punctează la imagine. Schimbare spectaculoasă de look a Soranei Cîrstea!

Sorana Cîrstea s-a oprit în șaisprezecimi la Australian Open, însă acum și-a surprins fanii cu o schimbare de look. Numărul 67 WTA a strâns mii de like-uri cu ultima postare de pe Instagram.

Schimbare spectaculoasă de look a Soranei Cîrstea

Sorana Cîrstea a revenit în România după participarea la Australian Open 2021. În vârsta de 30 de ani, numărul 67 WTA s-a oprit în șaisprezecimi la primul Grand Slam al anului. Sorana a fost învinsă de Vondrousova, numărul 20 WTA, în două seturi, scor 6-2, 6-4.

Am început cam greu meciul, am făcut multe greșeli, am simțit că meciul a fost în mâna mea, dar nu am reușit să câștig momentele importante, aici s-a făcut diferența la 4-4 am avut câteva mingi pentru game, la 5-4 pentru ea am avut minge de break, cred că aici s-a jucat pentru că începusem deja să mă simt mai bine pe teren, dar nu am reușit să iau setul doi și acolo s-a terminat meciul”, spunea Sorana după înfrângerea cu Vondrousova.

Revenită în țară, Sorana nu s-a lăsat afectată de eliminarea de la Melbourne și a mers direct la coafor. Jucătoarea de tenis și-a schimbat look-ul și momentul a fost imortalizat pe Instagram.
Postarea i-a adus Soranei aproape 8000 de aprecieri din partea fanilor:

Superbă”, a scris unul dintre internauți.

Sorana Cîrstea este urmărită de peste 120.000 de mii de persoane pe contul de Instagram.

Sorana Cîrstea, schimbare de look la revenirea în România
Sorana Cîrstea, schimbare de look la revenirea în România

Sorana Cîrstea: „Îndurăm și cucerim.”

Încă de la revenirea în țară, Sorana a prezentat o atitudine foarte pozitivă. De la Australian Open 2021, ea rămâne cu meciul bun reușit în fața Petrei Kvitova (10 WTA). În turul trei, jucătoarea noastră de tenis s-a impus în fața cehoaicei, scor 6-4, 1-6, 6-1. Petra Kvitova era una dintre marile favorite ale turneului.

Nu renunțăm, nu ne liniștim, nu alergăm, îndurăm și cucerim. Încă mândră de tot ce am realizat în ultimele două săptămâni”, scria Sorana pe Instagram, la scurt timp după înfrângerea cu Vondrousova.

Pentru prezența în turul al treilea al Openului Australiei, Sorana Cîrstea a primit $165.228. Pe lângă bani, ea a primit și 130 de puncte în ierarhia WTA de simplu.
Primul Grand Slam al anului a fost câștigat de Naomi Osaka. Jucătoarea de tenis din Japonia s-a impus în finală. scpr 6-4 6-3 cu americanca Jennifer Brady.
Cu succesul de la Australian Open, Osaka a devenit numărul 2 mondial și a depașit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA.

Osaka cred că va câștiga datorită experienței”, declara Simona Halep înaintea finalei de la Australian Open.

Sorana Cîrstea, optimistă după ce a fost eliminată în șaisprezecimi la Australian Open 2021
Sorana Cîrstea, optimistă după ce a fost eliminată în șaisprezecimi la Australian Open 2021