Sorana Cîrstea e războinică și nu se oprește după Australian Open 2021. Ce a spus românca în urmă cu puțin timp

Giosanu Catinca / 15.02.2021, 12:37
Sorana Cîrstea e războinică și nu se oprește după Australian Open 2021. Ce a spus românca în urmă cu puțin timp

Sorana Cîrstea e războinică și nu se oprește nici după Australian Open 2021. Iubita lui Ion Ion Țiriac a făcut noi dezvăluiri în urmă cu puțin timp. Ce are de gând să facă jucătoarea profesionistă de tenis după turneul de la Melbourne?

Sorana Cîrstea e războinică și nu se oprește după Australian Open 2021

Sorana Cîrstea nu se oprește după prestațiile cu năbădăi de la Openul Australiei. Chiar dacă a fost eliminată de Marketa Vondrousova, în runda a treia de la primul turneu al anului, jucătoarea de tenis va reveni cu forțe proaspete.

Aventura Soranei Cîrstea la Australian Open s-a oprit în turul al treilea. Asta, din cauză că sportiva noastră a fost învinsă de Marketa Vondrousova (20 WTA), scor 6-4, 6-2. La finalul duelului, sportiva noastră a tras concluziile și a explicat ceea ce a făcut greșit în meciul cu finalista de la Roland Garros din 2019.

Am început cam greu meciul, am făcut multe greșeli, am simțit că meciul a fost în mâna mea, dar nu am reușit să câștig momentele importante, aici s-a făcut diferența. La 4-4 am avut câteva mingi pentru game, la 5-4 pentru ea am avut minge de break, cred că aici s-a jucat pentru că începusem deja să mă simt mai bine pe teren, dar nu am reușit să iau setul doi și acolo s-a terminat meciul.”, Sorana Cîrstea pentru Eurosport.ro.

Cea mai importantă performanță a Soranei (68 WTA) la Melbourne rămâne calificarea în turul 4, la ediția din 2017. În turul trei (acolo unde s-a oprit în acest an) a mai ajuns în 2012 și 2013.

Sorana Cîrstea a explicat unde a pierdut meciul cu Marketa Vondrousova înainte de a părăsi Australia
Sorana Cîrstea a explicat unde a pierdut meciul cu Marketa Vondrousova înainte de a părăsi Australia

Ce a spus românca în urmă cu puțin timp

Numărul 68 în lume a postat și un mesaj pe rețele de socializare, înainte de a reveni la București.

Viața mea într-o singură imagine … pe o notă foarte veselă, sunt încântată să mă întorc acasă.”, a fost ultima reacție a Soranei, înainte de a se îmbarca spre București.

De asemenea, Sorana a mai transmis un mesaj, cu un mesaj subliminal, după scenele controversate de la Melbourne. Românca nu regretă nimic. Ba chiar spune că se simte mândră de tot ce a realizat la acest turneu.

Nu renunțăm, nu ne liniștim, nu alergăm, îndurăm și cucerim” … Încă mândră de tot ce am realizat în ultimele două săptămâni!”, a mai postat Sorana.

Pentru prezența în turul al treilea al Openului Australiei, Sorana Cîrstea a primit $165.228. Pe lângă bani, iubita lui Ion Ion Țiriac a primit și 130 de puncte în ierarhia WTA de simplu.