Nu l-a uitat pe Gigi Becali nici la numirea în fruntea naționalei. Edi Iordănescu, atac la adresa patronului FCSB

Bordei Radu 25.01.2022, 20:39
Nu l-a uitat pe Gigi Becali nici la numirea în fruntea naționalei. Edi Iordănescu, atac la adresa patronului FCSB

Edi Iordănescu a avut și un mesaj la adresa patronului FCSB, cuc are a colaborat, pentru scurt timp, în toamnă. Atunci Iordănescu a plecat, în urma unui scandal mare, pentru că finanțatorul din Pipera dorea să se implice la echipă. Antrenorul pusese, însă, clauze clare, prin care „interzicea” lui Becali accesul la lot.

În ciuda clauzei mari pe care o avea, Iordănescu a preferat să se despartă de Becali, pentru a nu duce scandalul mai departe. Atunci, însă, șeful de la FCSB anunța că antrenorul oricum dorea să pelce, pentru că avea ofertă de la echipa națională.

Atacul noului selecționer la adresa patronului FCSB. Ce i-a transmis lui Gigi Becali

Edi Iordănescu nu a vrut să lase impresia că a fost căutat de Federație, pe vremea când încă era la FCSB. Noul seleccționer a încheiat orice speculație.

Eu am fost căutat, prima dată, la începutul lunii decembrie. A fost doar o discuție de principiu, prin care eram întrebat de disponibilitatea mea. Am mai avut, ulterior, o serie de 4-5 întâlniri, prin care am dorit să stabilim toate detaliile. Nu am fost contactat înainte, a declarat Iordănescu.

„Nu am dorit să fac compromisuri. Mi se pare că am dat dovadă de tărie”. De ce a plecat Edi Iordănescu de la FCSB

Selecționerul nu este de acord că ar fi o fire care cedează repede, în cazul unui conflict. Edi Iordănescu vede lucurile cu totul altfel, consideră că nu a dorit să își calce principiile pentru o colaborare care nu mai emrgea. Chiar dacă nu s-a referit expres la Gigi Becali, antrenorul a lsăat de înțeles că nu mai avea ce să îl țină la vicecampioana României. Antrenorul a renunțat și la clauza de 500.000 de euro pe care o avea stipulată în contract. A considerat că este mai bine să plece, pentru că altfel scandalul risca să degenereze

Mă mir că am fost etichetat drept un om care cedează repede. Eu nu îmi încalc valorile și principiile. De aceea, mereu când am simțit că nu le pot respecta, am plecat.

Eu nu am vrut compromisuri, cred că am arătat putere, caracter. Uneori ți se promit lucruri, dar apoi nu sunt respectate. Știți și voi exemple, nu e vorba doar de trecutul recent, dar și îndepărtat. De aceea am plecat, pentru că atunci când se ajunge la un astfel de lucru, va urma un eșec. Iar eu am ales să plec, a precizat Edi Iordănescu