„Orbiți de prostie!” Cum le-a răspuns Valeriu Iftime celor care au „mirosit” ceva necurat în victoria FCSB cu Botoșani

Robert Zanfir / 22.11.2021, 17:26
„Orbiți de prostie!” Cum le-a răspuns Valeriu Iftime celor care au „mirosit” ceva necurat în victoria FCSB cu Botoșani

Valeriu Iftime le răspunde dur celor care au suspiciuni în privința modului în care FC Botoșani și-a apărat șansele cu FCSB. Moldovenii rămân cu o singură victorie în 24 de întâlniri directe.

FC Botoșani a condus pe Arena Națională, în fața celor de la FCSB. Repriza a doua a fost, însă, una foarte bună pentru echipa condusă de Toni Petrea, aflat la debutul în al doilea mandat pe banca roș-albaștrilor.

Cum le-a răspuns Valeriu Iftime celor care au mirosit ceva necurat în victoria FCSB cu Botoșani

Valentin Gheorghe, Florin Tănase și Ianis Stoica au marcat pentru echipa lui Gigi Becali, care păstrează seria excelentă de rezultate, în ciuda plecării lui Edi Iordănescu.

Revenirea gazdelor, din repriza a doua, a dat apă la moară cârcotașilor, care i-au acuzat pe moldoveni că au cedat deliberat în fața bucureștenilor.

Valeriu Iftime le răspunde dur și spune că echipa lui Marius Croitoru chiar putea câștiga, dacă ar fi avut maturitatea necesară.

Tot folclorul dintre FCSB și Botoșani nu are niciun fundament, unii sunt orbiți de prostie. Am avut ocazii, puteam face 2-0, la 1-1 am vrut să câștigăm, ne-am dus peste ei, darr nu a ieșit cum am vrut.

Ne-am obișnuit să controlăm jocul, de aia am adormit până la urmă! Am încercat să jucăm fotbal, am reușit o perioadă. La final, ei a fost mai proaspeți, Marius nu a reacționat.
Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Suspiciunile au venit și din partea rivalilor din lupta pentru campionat. Sorin Cîrțu a dezvăluit că nu urmărește astfel de jocuri. Motivele sunt evidente, potrivit oficialului Universității Craiova.

„M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa… Şi nu trebuie să interpretaţi, bine, puteţi interpreta cum vreţi, dar spun că nu mă uit la partidele astea. Botoşani-FCSB, FCSB-Botoşani. Şi nu o spun cu răutate”, a spus Sorin Cârțu la Pro X.

Hervin Ongenda are ofertă

Valeriu Iftime s-a plâns în ultima vreme de atmosfera din fotbalul românesc. Omul de afaceri a suferit în ultimul timp și din cauza penuriei de jucători valoroși din echipă. Unul dintre aceștia ar fi Hervin Ongenda, despre care Iftime dezvăluie că are ofertă.

„Fotbaliști pe tarabă nu am și nici nu insist, deși filozofia noastră de a exista este să găsim fotbaliști pe care să-i vindem apoi.

Ongenda are o ofertă din Golf, nu e discutată cu noi, nu e nimic pecetluit, sper să înțeleagă ce e mai bine pentru el”, a declarat Valeriu Iftime.