Paul Anton, dorit de o campioană din Europa. Dinamoviștii sunt dispuși să-l vândă pentru prețul corect

Gabriel-Alexandru Ioniță 11.07.2021, 18:17
Paul Anton, dorit de o campioană din Europa. Dinamoviștii sunt dispuși să-l vândă pentru prețul corect

Paul Anton, dorit de o campioană din Europa. Dinamoviștii sunt dispuși să-l vândă pentru prețul corect. Echipa din Ștefan cel Mare riscă să se dezintegreze cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon de Liga 1. Vlad Achim, Alexandru Răuță și Adam Nemec și-au reziliat contractele cu Dinamo din cauza restanțelor salariale.

De asemenea, Dusan Uhrin și-a dat demisia, iar alb-roșii se află în căutarea unui nou antrenor. Din ce s-a discutat până în acest moment, cel mai probabil este ca Dario Bonetti să revină pe banca echipei. Situația este în continuare foarte complicată din punct de vedere financiar în Ștefan cel Mare. Jucătorii sunt extrem de supărați din cauza restanțelor salariale, iar clubul nu poate legitima fotbaliști momentan.

Paul Anton, dorit de o campioană din Europa. Dinamoviștii sunt dispuși să-l vândă pentru prețul corect

TAS a decis că Dinamo trebuie să îi achite lui Isma Lopez suma de 370.000 de euro pentru a avea voie din nou să aducă jucători. În acest context, dinamoviștii au nevoie urgent să strângă acei bani pentru a putea creiona un lot cât de cât competitiv pentru sezonul viitor. Iar salvarea ar putea veni de la Paul Anton. Mijlocașul defensiv în vârstă de 30 de ani a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Dinamo în stagiunea trecută.

Anton mai are contract în Ștefan cel Mare până în iunie 2022 și este unul dintre puținii jucători ai lui Dinamo care se află cu salariile aproximativ la zi. Astfel, el poate aduce o sumă importantă de bani pentru clubul alb-roșu. În acest sens, el chiar a primit o hârtie de la conducătorii lui Dinamo care îi permite să se transfere în cazul în care dinamoviștii ar primi o sumă de bani în schimbul său.

Și oferta este aproape să vină. Potrivit ProSport, Paul Anton ar putea ajunge la Ludogorets Razgrad. Cosmin Moți este noul director sportiv al campioanei Bulgariei. Și vrea să profite de situația de la Dinamo pentru a-l aduce pe fotbalistul născut la Bistrița.

Transferul lui Anton ar reprezenta o gură importantă de oxigen pentru Dinamo

Mutarea ar fi foarte convenabilă pentru toate părțile. Ludogorets s-ar alege un fotbalist important pentru Liga 1, care până nu demult era convocat la echipa națională. Anton ar scăpa de calvarul de la Dinamo. Și cel mai probabil ar urma să aibă un salariu foarte bun în Bulgaria. În fine, Dinamo ar scăpa de salariul foarte mare pe care Anton îl are în contextul insolvenței și al problemelor financiare de la clubul din Ștefan cel Mare.