Petrescu debutează chiar contra lui Șumudică! Ia cu el în Turcia încă trei români

Marian Cărăvan 09.01.2021, 17:30
Petrescu debutează chiar contra lui Șumudică! Ia cu el în Turcia încă trei români

Ce duel se prefigurează în campionatul Turciei! Se pare că Dan Petrescu o va prelua pe Kayserispor, iar la primul meci pe banca tehnică a noii sale echipe îl va avea ca adversar chiar pe antrenorul anului 2020 în Turcia, Marius Șumudică.

Petrescu debutează chiar contra lui Șumudică!

Dan Petrescu e pe punctul de a parafa o înțelegere cu cei de la Kayserispor, formație la care sunt legitimați trei fotbaliști români: Silviu Lung jr., Cristian Săpunaru și Denis Alibec. Care urmează să fie antrenați în curând de Dan Petrescu.

Jurnaliștii de la Ender Haber au anunțat astăzi că tehnicianul român a ajuns la un acord cu oficialii lui Kayseri și va ajunge duminică la echipa turcă. Dan Petrescu nu va putea să-l aducă de Damjan Djokovic, întrucât Kayserispor are interdicție la transferuri, după cum a precizat ofițerul de presă al clubului, Mustafa Tokgoz. În schimb, Dan Petrescu își va aduce propriul staff tehnic. Alături de tehnicianul român vor veni secunzii Valeriu Bordeanu, Costin Curelea și Bogdan Aldea.

Dan Petrescu ar trebui să le dea în câteva ore un răspuns oficialilor turci. Antrenorului român i s-a oferit un contract pe doi ani și jumătate, perioadă pentru care ar urma să fie plătit cu 1,9 milioane de euro. Astfel, până la fnalul actualului sezon, „Bursucul” ar urma să câștige 500.000 de euro, după care, pentru următoarele două sezoane ar încasa câte 700.000 de euro.

Dacă acceptă oferta, Dan Petrescu ar urma să debuteze chiar contra lui Marius Șumudică. Gaziantep – Kayserispor va fi sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 15:00.

În clasament, Kayserispor nu stă bine deloc. E pe locul 18 (retrogradabil), din 21 de echipe. Astfel, misiunea lui Dan Petrescu va fi una dificilă: salvarea de la retrogrodare. Ultimele patru clasate (locurile 18-21) la finalul acestui sezon vor retrograda din Super Lig.

Dan Petrescu ar fi vrut sa aduca la Kayserispor cativa jucatori din Liga 1
Dan Petrescu ar fi vrut sa aduca la Kayserispor cativa jucatori din Liga 1

Ce jucători ar fi vrut să aducă Dan Petrescu la Kayserispor

Aflat pe punctul de a semna cu Kayserispor, Dan Petrescu și-a făcut din timp și „lista de cumpărături”. Numai că formația turcă, la care joacă trei români, are momentan interzis la transferuri.

Mihai Bordeianu, Billel Omrani, Gabi Iancu și Damjan Djokovic sunt fotbaliștii pe care i-ar fi vrut Dan Petrescu în Turcia. Cu ultimul a avut un conflict în perioada în care o antrena pe CFR Cluj, dar lucrurile s-au reglat între timp. În vreme ce Bordeianu este în prezent la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită, dar ar fi tentat de o revenire în fotbalul din Europa. De asemenea, Dan Petrescu intenționa să îl transfere și pe Gabi Iancu, golgheterul de la Viitorul.

Urmăriți Playsport.ro și pe