Pică transferul lui Budescu la FCSB? Ce informații a primit mijlocașul Astrei despre echipa lui Becali

Giosanu Catinca 07.02.2021, 15:38
Pică transferul lui Budescu la FCSB? Ce informații a primit mijlocașul Astrei despre echipa lui Becali

Constantin Budescu, care a intrat în ultimele luni de contract cu Astra, ar putea ajunge la FCSB. Așa se vehicula până acum. În ultimele ore însă, au apărut noi informații conform cărora transferul lui Budescu la FCSB ar putea pica. Avertismentul primit de mijlocașul Astrei cu privire la echipa lui Becali.

Pică transferul lui Budescu la FCSB?

Mijlocașul Astrei, Constantin Budescu, este dorit la echipa pentru care a mai jucat în sezonul 2016-2017. Sportivul este între ciocan și nicovală. El a fost avertizat de oficiali înainte de a face acest pas. După Dani Coman, și Adrian Mihalcea ridică un semn de întrebare.

Fostul antrenor al lui Dinamo este de părere că Budescu ar putea să prindă puține minute în echipa lui Toni Petrea. Și asta, deoarece este o concurență mare în compartimentul ofensiv.

Budescu nu poate face licitație, noi nu facem licitație cu niciun jucător. Budi știe că noi îl dorim foarte mult, că poate sa stea aici cât vrea. Dacă va merge la FCSB, poate va regreta. Acolo, e bine jumătate de an și se pune accentul pe fotbaliștii tineri, pe cei pe care îi poate vinde Gigi Becali”, a declarat Dani Coman, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Constantin Budescu, inapoi la FCSB?
Constantin Budescu, inapoi la FCSB?

Ce informații a primit mijlocașul Astrei despre echipa lui Becali

În vârstă de 31 de ani, mijlocașul giurgiuvenilor mai are contract cu Astra până în vara lui 2021.

De curând, fotbalistul care măsoară 1,86 m spunea că nu a primit vreo ofertă scrisă, nici de la Ioan Niculae, nici de la Gigi Becali.

N-am niciun contract pe masă, dacă aveam, vi-l arătam. Sunt numai vorbe. Am discutat ceva cu patronul echipei (n.r- Ioan Niculae), dar ceva amical despre o prelungire. Dacă o să fie ceva, de la FCSB sau de la altă echipă, pot discuta, pentru că mai am 5 luni aici. Voi vedea ce voi face”, afirma Budescu la jumătatea lunii ianuarie.

În schimb, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că și-ar dori să îl readucă pe Constantin Budescu la formația roș-albastră. Patronul susține că a discutat deja cu mijlocașul ofensiv pentru un transfer în vară.

I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals. Atât, altceva nu! I-am zis: «Vei sta cu mine față în față și vei promite că nu ai să comentezi nimic la antrenamente. Și o să faci antrenamentul așa tare cum e». «Da, nea Gigi, vreau să fac!», mi-a răspuns.”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Dacă va încheia înțelegerea cu oficialii de la FCSB, Budescu va juca pe poziția de atacant.

Urmăriți Playsport.ro și pe