PlaySport LIVE – ediție specială. Costel Gâlcă vine în platoul emisiunii pentru a răspunde la cele mai tari întrebări

Olteanu Ștefan / 22.10.2021, 16:40

Ediția din această seară a emisiunii PlaySport LIVE va fi cu totul specială. Mihai Roșoiu, redactorul șef adjunct al site-ului PlaySport.ro va prezenta cele mai aprinse subiecte ale momentului, iar în față va avea mai mulți invitați cu greutate. Fostul mare internațional Costel Gâlcă vine în platoul emisiunii pentru a răspunde la cele mai tari întrebări, iar alături de el vor fi în calitate de invitați și doi jurnaliști foarte apreciați: Cătălin Mureșanu și Justin Gafiuc.

Costel Gâlcă vine în platoul emisiunii PlaySport LIVE. Ediție specială, de la ora 18:00

Finalul de săptămână anunță o ediție specială a emisiunii PlaySport LIVE. Fostul mare internațional Costel Gâlcă vine în platoul emisiunii, care de această dată va fi prezentată de Mihai Roșoiu, redactorul șef adjunct al site-ului PlaySport.ro.
Costel Gâlcă va răspunde la cele mai tari întrebări ale momentului. El a fost ultima oară pe banca tehnică a danezilor de la Vejle, însă din vara acestui an este liber de contract. Gâlcă ne va dezvălui ce oferte a avut în tot acest timp, dar și ce pretenții are pentru a putea fi convins să preia din nou o echipă.

De asemenea, antrenorul va comenta și subiectul echipei naționale. Mirel Rădoi a anunțat astăzi lista preliminară a convocărilor pentru „finalele” cu Islanda și Liechtenstein. Acestea vor fi, cel mai probabil, ultimele meciuri ale lui Mirel Rădoi în calitate de selecționer. Asta doar dacă jucătorii nu îl vor convinge să își schimbe decizia.
Însă, dacă Rădoi pleacă, ar spune Costel Gâlcă „da” unei provocări la echipa națională? Și dacă nu, atunci pe cine vede cel mai în măsură să ducă România la Campionatul Mondial după o pauză de peste două decenii.
Vom afla răspunsurile la toate aceste întrebări în direct la PlaySport LIVE, în această seară, de la ora 18:00.

Cine este Constantin „Costel” Gâlcă?

Costel Gâlcă este un fost mare internațional român, membru al „Generației de Aur”, care și-a început cariera la FC Național și a mai trecut pe la FC Argeș, Steaua, Mallorca, Espanyol, Villarreal, Real Zaragoza, Almeria și Gimnastic.

Cele mai importante repere din cariera sa:

  • 68 de meciuri și 4 goluri pentru naționala României
  • 162 de meciuri și 16 goluri în La Liga pentru Espanyol și Villarreal
  • 27 de meciuri și 2 goluri pentru Steaua
  • Cupa Spaniei cu Espanyol Barcelona
  • Patru titluri de campion, o Cupă și trei Supercupe ale României cu Steaua

De antrenorat s-a apucat în 2009, la echipa secundă a celor de la Almeria. Apoi, a mai pregătit naționala U17 a României, FCSB, Espanyol Barcelona, Al-Taawoun, Al-Fayha, iar din martie 2019 și până în iunie 2021 pe Vejle BK. La FCSB, Gâlcă a cucerit titlul, Cupa României și Cupa Ligii, în același sezon – 2014/2015.

Din vara acestui an este liber de contract. Presa din România a scris recent despre faptul că Gâlcă i-a refuzat pe oficialii lui Sepsi, înainte ca pe banca formației din Sfântu Gheorghe să fie instalat italianul Cristiano Bergodi. De asemenea în ultimele săptămâni, s-a vehiculat inclusiv ideea că Gâlcă ar putea fi urmașul lui Mirel Rădoi la națională.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00

Playsport Live vine în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi vizionată pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.