Pleacă Liviu Ciobotariu după un sezon fantastic la Voluntari? Antrenorul, discurs misterios după finala Cupei

Olteanu Ștefan / 20.05.2022, 00:24
Pleacă Liviu Ciobotariu după un sezon fantastic la Voluntari? Antrenorul, discurs misterios după finala Cupei

Liviu Ciobotariu a avut parte de un sezon fantastic alături de FC Voluntari, însă imediat după finala Cupei României, pierdută cu 1-2 în fața lui Sepsi, antrenorul a dezvăluit că înțelegerea îi expiră pe 30 iunie. Mai mult, Ciobotariu spune că nu a primit până în acest moment o ofertă de prelungire a contractului și nu știe dacă va mai continua alături de formația ilfoveană.

„Nu am semnat nimic, o să discut”. Pleacă Liviu Ciobotariu după un sezon fantastic la Voluntari?

Sub comanda lui Liviu Ciobotariu, FC Voluntari a avut parte de un sezon fantastic, reușind să ajungă până în finala Cupei României și până în play-off-ul Ligii 1, unde se bate în ultima etapă pentru o clasare în primele patru echipe.

Din nefericire pentru ilfoveni, jocul din finala Cupei a dezamăgit și Sepsi Sf. Gheorghe și-a adjudecat primul trofeu din istorie.

Totuși, rămâne în spate un sezon foarte bun al echipei din Volntari, cu prestații pe care nimeni nu le anticipa. În ciuda acestor detalii, Liviu Ciobotariu spune că momentan nu a primit o propunere de prelungire a contractului. Iar actuala înțelegere îi expiră la data de 30 iunie:

O să discut cu conducătorii, încă nu am semnat nimic”, a surprins tehnicianul de 51 de ani, imediat după meciul cu Sepsi din Cupă.

Ce spune despre înfrângerea din finala Cupei României

Referitor la eșecul cu Sepsi, Liviu Ciobotariu a încercat să facă o scurtă analiză care să scoată la suprafață cauzele jocului mai puțin bun practicat de elevii săi.

În prima repriză, Sepsi Sf. Gheorghe a marcat două goluri prin Ștefănescu, în timp ce FC Voluntari nu a avut nici măcar o ocazie de înscrie.

Este o seară tristă, clar, jocul s-a pierdut în prima repriză, unde am încasat două goluri, am jucat prost. Noi am presat în repriză secundă, am avut ocazii, dar golul a venit târziu. Nu am fost destul de agresivi, nu am fost atenți, nu l-am blocat pe Ștefănescu. Îl felicit pentru gol, îi felicit pe cei de la Sepsi. Eu sunt mândru de jucători, nu am mare lucru de reproșat la această finală, au dat totul.

Când joci o finală, dai și ultima picătură de enrgie pe teren, dar e frustrant, atât s-a putut. Gabi are dreptate, sezonul a fost încărcat și noi am folosit aceeași echipă pe tot parcursul sezonului. Avem jucători cu experiență, dar și cu o vârstă care nu îi ajută să se recupereze așa repede”, a mai adăugat antrenorul lui Voluntari.

Ce l-a supărat pe Liviu Ciobotariu după partida FC Voluntari – FCSB 2-2. „Într-o țară civilizată am fi fost felicitați”

În încheiere, Ciobotariu a vorbit și pe seama egalului FC Voluntari – FCSB 2-2, care a decis titlul în Liga 1. După finala Cupei, Vadim Rață a fost vizibil afectat și a spus: „Toată lumea ne-a dorit răul pentru că am încurcat-o pe FCSB!”.

În schimb, Liviu Ciobotariu crede că echipa nu a fost afectată de ce s-a întâmplat după acel meci. Totuși, antrenorul a fost deranjat de un lucru:

Nu cred că ne-a afectat ce au zis cei de la FCSB. Ei și-au ascuns neputința și au aruncat cu noroi în noi. Ei își pregăteau meciul cu CFR, nu cu Voluntari, acolo au greșit. De ce să fiu afectat pentru că ne-am apărat corect șansele? Într-o țară civilizată, se apreciază un astfel de lucru”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Digi Sport.

Gabriel Tamaș, derapaj după finala Cupei României: „Mă doare fix în c*r!” Ce l-a scos din minți pe fundaș.