Pleacă Mircea Rednic de la Dinamo? Anunțul antrenorului după ultima umilință suferită de „câini”

Ștefănescu Dragoș / 04.12.2021, 09:54
Pleacă Mircea Rednic de la Dinamo? Anunțul antrenorului după ultima umilință suferită de „câini”

Aseară, Academica Clinceni a câștigat cu 1-0 derby-ul suferinței cu Dinamo. Pentru echipa alb-roșie a fost al 15-lea meci fără victorie în Liga 1. La finalul partidei, Mircea Rednic a anunțat care este viitorul său la echipa din Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic nu pleacă de la Dinamo

Dinamo și Academica Clinceni s-au înfruntat aseară în derby-ul suferinței din Liga 1. Pentru echipa lui Mircea Rednic era ocazia perfectă pentru a obține o victorie după seria neagră din campionat.

Dinamo a început foarte determinată partida și a avut câteva ocazii de gol. În ciuda dominării dinamoviste, ilfovenii au deschis scorul în minutul 33, prin Patriche. Elevii lui Mircea Rednic au încercat pe tot parcursul meciului să revină, dar șansa nu a fost de partea lor. Partida s-a terminat cu victoria ilfovenilor cu scorul de 1-0. Această nouă înfrângere o afundă pe Dinamo și mai mult în subsolul clasamentului. După meciul de aseară, ”câinii” mai au avans față de ”lanterna roșie”Academica Clinceni doar două puncte.

La finalul partidei, Mircea Rednic a fost extrem de dur și a amenințat jucătorii că vor fi dați afară de la echipă pentru atitudinea lor. Tehnicianul susține că nu se gândește la plecarea de la Dinamo, considerând că a venit rândul ca jucătorii să plătească pentru situația dezastruoasă.

Eu trebuie să rezist, n-am venit să cedez. Nu plec! Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, mai vine și rândul lor să plece. De un an și jumătate sunt aceleași rezultate! Cine nu vrea performanță, să plece. La Dinamo se vrea performanță”, a declarat Mircea Rednic.

Jucătorii dinamoviști sunt la pământ

La finalul partidei de la Giurgiu, jucătorii dinamoviști au vorbit despre situația de la echipă. Steliano Filip a fost extrem de afectat de acest nou eșec și a recunoscut că îi este rușine. Fotbalistul a descris situația de la Dinamo ca fiind tragică.

Îmi găsesc cu greu cuvintele, nu știu… A fost o seară proastă din toate punctele de vedere. În ciuda rezultatului, am controlat jocul, dar din păcate n-am concretizat ocaziile. E normal ca Mircea Rednic să ne certe, ar mai fi ceva de zis? Noi intrăm pe teren! Suferim, este frustrant, nu credeam niciodată că vom ajunge în situația asta. Ăștia suntem!

Mi-e și rușine, mereu sperăm la fiecare meci, avem neapărat nevoie de o victorie ca să ne revenim. Trebuie să o scoatem la capăt, eu cred în colegii mei! Sper să adunăm puncte până la pauza competițională și apoi să ne revenim. Este tragic!

Eu nu-mi permit să mă cert cu antrenorul echipei, eu doar i-am spus unui om din staff unde aș prefera să joc. Când intru, joc oriunde! Asta a fost tot, eu trebuie să-mi fac treaba pe teren”, a declarat Steliano Filip la finalul partidei.