Plecări masive de la CSA Steaua. ”Cum să-i mai motivezi? Terminăm contractele”. Mai rămân 2 jucători

Ioan Valentin Oprea 16.05.2023, 10:19
Plecări masive de la CSA Steaua. ”Cum să-i mai motivezi? Terminăm contractele”. Mai rămân 2 jucători

CSA Steaua a fost umilită în derby-ul de pe „Arena Naţională”, cu Dinamo, scor 0-3, iar viitorul se anunţă a fi unul sumbru pentru gruparea din bulevardul Ghencea. Adi Popa, liderul din teren al formaţiei roş-albastre, recunoaşte situaţia dificilă pe care o traversează Steaua şi spune că e posibil ca echipa să se despartă în pauza competiţională din vară de o mare parte din actualii jucători.

Vizibil deranjat de rezultatul final afişat de tabela de marcaj de pe „Arena Naţională”, Adi Popa afirmă că roş-albaştrii sunt la pământ cu moralul, după ce promovarea pe prima scenă a devenit imposibilă.

Putem admite ca am fost umiliți. La 3-0 nu ai ce să mai spui. Așa e în fotbal. De două ori ne-am bucurat noi, acum ei. Atât s-a putut. Nu trecem prin cea mai bună perioadă din punct de vedere psihic. Am încercat să discutăm, admitem, nu ne ascundem după deget. E o situație foarte grea, dar suntem la mâna noastră să terminăm pe locul doi. După, cum e vorba, ce o vrea Dumnezeu”, a declarat cel poreclit „Motoreta”, după eşecul drastic suferit în duelul cu „câinii roşii”.

Steaua şi va pierde majoritatea jucătorilor

Experimentatul fotbalist în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că înţelegrile contractuale ale majorităţii jucătorilor roş-albaştri expiră la finalul acestei stagiuni, iar deocamdată nu au existat din partea conducerii discuţii pentru a se ajunge la o prelungire a angajamentelor.

De când sunt eu aici, nu am avut două înfrângeri la rând. Azi a fost cea mai usturătoare, pentru că e derby-ul. Am arătat foarte rău ca echipă, toți, nu învinuiesc pe nimeni. Oricum, noi terminăm contractele. Și eu termin, nimeni nu a primit propunere. Cred că mai sunt 2-3 jucători sub contract din vară”, a explicat Adi Popa.

Afectaţi de avizul negativ primit de „Legea Dîncu”

„Motoreta” susţine că „militarii” au fost profund afectaţi de avizul negativ atribuit de comisiile parlamentare „Legii Dîncu”, dar promite că Steaua va arăta o cu totul altă faţă în ultima partidă a playoff-ului, cu Gloria Buzău.

Am avut drept, nu am avut drept, suntem oameni, e normal că ne afectează. La meciul de pe Ghencea, când am simțit că există o mică speranță, nu am stat la discuții cu ei. După aceea, a apărut că nu avem drept, ce să le mai spui celor mici, cum să îi mai motivezi? Tragem pentru noi, pentru familii, pentru suporteri, asta ne-a mai rămas, dar când dai de greu în teren, trebuie să vină acel imbold și dacă nu știi că la capătul tunelului e o luminiță, e foarte greu”, a adăugat Adi Popa.

Sunt încă în grafic

Jucătorul de 34 de ani crede că roş-albaştrii sunt încă în grafic şi îşi pot îndeplini obiectivul, clasarea pe primele două poziţii.

Din fericire pentru noi, suntem încă în obiectiv, ne mai trebuie o victorie cu Buzău sau Buzău să câștige cu Oțelul și am terminat pe locul doi. Noi ne îndeplinim obiectivul și în ultimul meci vom trage pentru asta. Rămâne de văzut dacă vom lua bonus”, a încheiat Popa.

Urmăriți Playsport.ro și pe