Plecat de la Dinamo, Gică Mihali și-a găsit imediat o nouă echipă. A ajuns în Liga 3

Gabriel-Alexandru Ioniță 29.06.2022, 14:37
Plecat de la Dinamo, Gică Mihali și-a găsit imediat o nouă echipă. A ajuns în Liga 3

La doar o zi după ce a plecat oficial de la Dinamo, Gică Mihali a semnat deja un nou angajament. El a fost prezentat oficial drept noul antrenor al celor de la Dunărea Călărași, echipă ce a retrogradat în Liga 3 la finalul sezonului trecut.

După ce a plecat de la Dinamo, Gică Mihali a ajuns în Liga 3, la Dunărea Călărași

De altfel, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PlaySport, Gică Mihali chiar a dezvăluit că are mai multe oferte și că în curând totul va deveni oficial. Ceea ce s-a întâmplat în cursul zilei de miercuri. El a fost prezentat drept antrenorul echipei galben-albastre pentru următorii trei ani, în cadrul unui eveniment în cadrul căruia Dunărea și-a prezentat și noul sponsor de echipament sportiv.

Astăzi, în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași, clubul nostru și-a prezentat noul antrenor, dar și echipamentul de joc atât la grupele de copii și juniori cât și la echipa mare.
Am ales Acerbis Sport Romania partenerul nostru pentru noul proiect de la Călărași!
Este Gheorghe Mihali!
Fostul component al „Generației de Aur” a ales Dunărea Călărași.
Mihali este antrenorul nostru pentru un nou proiect pe următorii 3 ani!
Ne ridicăm împreună!”, a anunțat Dunărea Călărași prin intermediul Facebook.

Când a anunțat că va pleca de la Dinamo, Gică Mihali a atras atenția asupra faptului că echipa din Ștefan cel Mare are mare nevoie de întăriri.

„Am discutat aseară (n.r. – luni, 27 iunie) cu domnul Zăvăleanu. A zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic, pentru că nu există nicio certitudine. Eu trebuie să mă gândesc și la viitorul meu. Din păcate, asta e situația, urmează să plec. Mi-a zis clar că depinde cine va fi președinte, administrator, iar dânșii vor numi antrenorul. Domnul Zăvăleanu a fost foarte cinstit și corect cu mine. Am oferte, o să anunț încotro o apuc.

Trebuie aduși jucători. Cei care sunt, tinerii, altfel vor juca lângă 5-6 cu experiență. Da, a venit Bogdan Gavrilă, ar fi bine să vină și Mușat. Ar fi un plus de experiență”, a spus Gică Mihali pentru PlaySport.

De antrenamentele echipei din Ștefan cel Mare se vor ocupa în perioada următoare două legende ale clubului

După plecarea lui Mihali, de antrenamentele lui Dinamo se vor ocupa Iulian Mihăescu și Ionel Augustin, așa cum a anunțat chiar Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al clubului din Ștefan cel Mare.

EXCLUSIV. Veste bună pentru „câini”: FIFA urmează să radieze interdicția la transferuri. Dubiosul caz Gluhakovic