Poate provoca un seism în lumea mondenă dacă deschide gura. Ca să nu vorbească, îi cere lui Totti 37.500 euro pe lună | Galerie foto

Giosanu Catinca 01.10.2022, 12:06

Detalii de culise din divorțul lui Ilary Blasi de Francesco Totti. Cei doi au ajuns să se certe la cuțite. Femeia i-a cerut o sumă impresionantă lui Totti pentru a păstra tăcerea, În caz contrar, va face dezvăluiri care ar putea distruge vreo 50 de familii, susține ea.

Ilary Blasi, noi dezvăluiri despre divorțul de Francesco Totti

Francesco Totti, fostul mare internațional italian, și Ilary Blasi, model și prezentatoare TV, se despart după 17 ani de căsnicie. Cei doi au emis câte un comunicat, prin care au anunțat că povestea lor de dragoste a luat sfârșit. Ruptura s-ar fi produs după ce sportivul a depistat că partenera sa este implicată într-o altă relație.

Fostul fotbalist trebuie să plătească acum pensia alimentară cerută de Ilary, dar acesta nu este de acord cu suma solicitată. Cei doi au împreună trei copii: Cristian (16 ani), Chanel (15 ani) și Isabel (6 ani).

Avertismentul lansat de fostul top model

Vedeta de televiziune are pretenția ca Totti să îi plătească 37.500 de euro pe lună pensie alimentară.

De cealaltă parte, fostul fotbalist spune că nu va achita niciun euro pentru fosta lui soție, dar va plăti 7.000 de euro pe lună pensie alimentară pentru cei trei copii.

Jurnaliștii italieni apreciază că cei doi vor ajunge în instanță, pentru că altfel nu reușesc să se înțeleagă în privința pensiei alimentare. Magistrații vor decide, așadar, ce pensie alimentară va trebui să achite Francesco Totti.

”Voi continua să îi protejez”

Ilary Blasi a lăsat să se înțeleagă că lucrurile stau diferit față de cum au fost prezentate de fotbalist și că va spune propria versiune a poveștii abia atunci când va simți că este momentul potrivit.

Mi-am protejat întotdeauna copiii și voi continua să îi protejez. Știu lucruri care ar putea ruina aproximativ cincizeci de familii.”, a avertizat Ilary Blasi, conform Corriere della Sera.

Ilary Blasi l-a cunoscut pe Francesco Totti în urmă cu douăzeci de ani, dar sunt căsătoriți de cincisprezece. Fostul fotbalist și-ar fi refăcut viața între timp alături de noua iubită, Noemi Bocchi. Aceasta din urmă are doi copii dintr-o altă relație.