Povestea dintre Simona Halep și George, omul care nu o scapă din ochi pe româncă și o însoțește pas cu pas prin lume

Catinca Giosanu 19.03.2022, 13:15
Povestea dintre Simona Halep și George, omul care nu o scapă din ochi pe româncă și o însoțește pas cu pas prin lume

Simona Halep a avut parte de o surpriză de proporții în Statele Unite ale Americii. În timp ce se duela cu Petra Martic, jucătoare pe care a eliminat-o în sferturi la Indian Wells, soția lui Toni Iuruc și-a dat seama cât este de iubită de oamenii din lumea întreagă. Totul despre omul care nu o scapă din ochi pe româncă și o însoțește pas cu pas prin lume.

Simona Halep, surpriză neașteptată în California

Sportiva de la malul mării a avut deosebita plăcere să vadă că unul dintre fanii ei o însoțește peste tot în lume. Constănțeanca nu a rămas indiferentă și a ținut să îi mulțumească public bărbatului pentru atenția pe care i-o acordă necondiționat.

Băiatul acela (n.r. – Halep a arătat către un spectator), George, vine peste tot în lume şi vreau să-i mulţumesc că mă susţine întotdeauna! Dar le mulţumesc tuturor, pentru că e întotdeauna o plăcere să vin şi să joc aici.”, a subliniat Simonei Halep, la finalul jocului din sferturile de finală, cu Petra Martic.

Cine este omul care o însoțește pe româncă peste tot în lume

Fanul căruia Simona Halep i-a mulțumit pentru efortul depus, la finalul partidei cu Petra Martic, se numește George Popescu Orodel. Bărbatul are 33 de ani. El este din Craiova și lucrează ca programator la o bancă orientată spre utilizarea aplicațiilor online și a noilor tehnologii în conceperea unor produse și servicii bancare bazate pe Internet.

George este mare fan al Simonei Halep. El este fan declarat și al elvețianului Roger Federer. Respectivul it-ist a descoperit-o pe campioana noastră în 2013. Se întâmpla la turneul de la Moscova. De atunci, el o însoțește peste peste tot în lume, pentru că adoră să o vadă jucând tenis.

Cum s-a descurcat Halep în meciul cu petra Martic

Simona Halep a făcut un meci perfect la Indian Wells, contra Petrei Martic. Românca a zdrobit-o pe adversară în mai puțin de o oră. A fost o partidă care a suprins pe toată lumea, prin modul în care a jucat constănțeanca.

Calificarea în semifinalele competiției i-a adus Simonei Halep un cec de 343.985 dolari și 390 de puncte WTA. Dar asta nu e tot! Ea și-a mai adăugat în conturi 179.940 de dolari, bani pe care i-a câștigat după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea.

Urmăriți Playsport.ro și pe