Pozele nemaivăzute cu Simona Halep au ieșit la iveală. De cine s-a lăsat fotografiată marea campioană din România

Robert Zanfir 21.10.2022, 20:28
Pozele nemaivăzute cu Simona Halep au ieșit la iveală. De cine s-a lăsat fotografiată marea campioană din România

Imagini neștiute cu Simona Halep (31 de ani, locul 9 WTA) au apărut în spațiul public. Românca s-a lăsat fotografiată de Philipp Reinhard, un nume cunoscut din lumea tenisului. Ședința a avut loc vara trecută, la Bad Homburg (Germania).

Simona Halep traversează cel mai greu moment al carierei. Tocmai a anunțat că a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă de WADA. Ilie Năstase a reacționat în exclusivitate pentru Playsport. Spune că știe de alte cazuri cu nume mari din tenis implicate, dar care au fost „mușamalizate”. Toni Iuruc a aflat de la Playsport despre coșmarul pe care îl traversează fosta sa soție. „Sunt realmente surprins”, spune omul de afaceri.

Pozele nemaivăzute cu Simona Halep au ieșit la iveală

Simona Halep și-ar putea încheia cariera, în urma scandalului în care a fost implicată. Vorbește despre trădare, dar spune că va lupta pentru a-și dovedi nevinovăția.

„Astăzi încep cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, veste ce a venit ca cel mai mare șoc din viața mea.”
Simona Halep

Halep are, totuși, parte și de o palidă consolare. Cunoscutul fotograf Philipp Reinhard a făcut publice pozele cu românca, din timpul turneului de la Bad Homburg.

Imaginile au fost imediat preluate de conturile asociate Simonei Halep și s-au viralizat rapid.

Simona Halep, criticată după retragerea de la Bad Homburg

Simona Halep ar fi trebuit să joace semifinalele turneului din Germania. S-a retras chiar înaintea meciului cu Bianca Andreescu, prilej pentru multă lume să critice decizia romîncei. „Nu e prima dată când face fițe” a spus, la acea vreme, Mihai Rusu, fostul jucător de tenis și în prezent antrenor în Germania.

„Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi din competiție, chiar înainte de meciul din semifinale. Din păcate, m-am trezit dimineață cu gâtul blocat și asta nu-mi permite să joc la nivelul meu maxim.

Am petrecut un timp grozav aici la Bad Homburg. Mi-a făcut plăcere să concurez aici. Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru acest turneu fantastic, unul dintre cele mai bune la care am fost. M-am simțit ca acasă și am avut toate condițiile pentru a juca la cel mai înalt nivel”, a spus Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe