Previziuni dinspre FCSB. Ce se întâmplă cu Dinamo în încercarea disperată de a se salva de la retrogradare! “Acolo vor interveni alte lucruri”

Olteanu Ștefan / 16.04.2022, 11:15
Previziuni dinspre FCSB. Ce se întâmplă cu Dinamo în încercarea disperată de a se salva de la retrogradare! “Acolo vor interveni alte lucruri”

Dinamo este matematic la baraj după eșecul din runda cu numărul 5 a play-out-ului, scor 0-2 în deplasare cu CS Mioveni, iar dinspre FCSB vin niște previziuni interesante pentru rivala din Ștefan cel Mare. Mihai Stoica, managerul general al echipei roș-albastre, e convins că Dinamo va rămâne în Liga I și lasă de înțeles că se va face tot posibilul ca formația antrenată de Uhrin să nu piardă barajul.

Dinamo – Hermannstadt, barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1? Previziuni dinspre FCSB. Cum comentează Mihai Stoica situația „câinilor”

Dinamo a încasat o nouă înfrângere în play-out-ul Ligii 1, a treia din acest sezon, scor 0-2 cu CS Mioveni, iar dinspre rivala FCSB au venit câteva previziuni interesante. În urma acestui eșec, Dinamo este oficial la baraj.

Mihai Stoica a comentat situația „câinilor” în direct la TV și a spus că Dinamo va juca meciul de baraj cu FC Hermannstadt, actuala ocupantă a locului secund din play-off-ul Ligii 2. De asemenea, MM a declarat că în lupta pe care sibienii și „câinii” o vor da pentru locul de Liga 1 „vor interveni și alte lucruri” care o vor avantaja pe Dinamo.

E o obișnuință ca Dinamo să piardă meciuri. Dar e dificil să apari la interviuri și să găsești scuze. Eu rămân la părerea mea și sunt sigur că Dinamo se va salva de la retrogradare. Vor avea fanii în spate, vor interveni alte lucruri.

Am crezut mereu că vor juca cu frații lor de la U Cluj. Dar acum cred cu tărie că vor juca cu Hermannstadt”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Oficialul FCSB nu a ratat ocazia și i-a „înțepat” pe rivali. „Dacă nu avea Gaz Metan problemele acelea, defila cu Dinamo!”

Din cauza gravelor probleme financiare, Gaz Metan a fost depunctată în repetate rânduri în acest sezon. Astfel a ajuns să aibă în clasamentul din play-out -15 puncte. De asemenea, Dinamo a profitat de situația nefastă a medieșenilor și le-a furat câțiva jucători cheie, cum ar fi Gabriel De Moura, Răzvan Grădinaru, Vlad Morar și Christian Irobiso.

Însă, dacă nu ar fi avut loc aceste evenimente nefericite, Mihai Stoica e convins că Gaz Metan ar fi terminat peste Dinamo în clasament și „câinii” ar fi retrogradat direct.

A avut ocazii și Dinamo, dar Dinamo se pregătește pentru baraj. Uhrin a făcut experimente. Hermannstadt are drept de promovare, li s-a aprobat planul de reorganizare. Eu i-am văzut pe Hermannstadt, credeam înainte de meciul cu U Cluj că pot să bată Dinamo la baraj, dar după meciul ăla nu mai cred.

Nu mi se mai pare mare diferență între Dinamo și alte echipe mai bune din Liga 2. E o problemă a conducătorilor, nu e prea fair-play din partea mea, dar cum te pregătești tu? Dacă nu avea Gaz Metan problemele acelea, de unde luai jucători. Mediaș defila cu Dinamo dacă avea echipa de la începutul sezonului, iar Dinamo retrograda direct”, a mai declarat Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

Steliano Filip, discurs în lacrimi după CS Mioveni – Dinamo 2-0. „Mă simt penibil! E lipsă de valoarea aici”. Ce spune Torje.