Prodanca e pusă pe scandal: ”Gigi minte! Mâine mă duc peste vărul lui la Parma”. Ce anunță că are de gând să facă

Giosanu Catinca / 29.01.2021, 11:25
Prodanca e pusă pe scandal: ”Gigi minte! Mâine mă duc peste vărul lui la Parma”. Ce anunță că are de gând să facă

Anamaria Prodan continuă scandalul cu familia Becali. Impresara de fotbal a reacționat extrem de dur după ultimele declarații făcute de Gigi Becali. Ea l-a acuzat pe finanțatorul celor de la FCSB că minte în privința sumelor de bani. Mai mult, aceasta anunță că va merge la Parma, acolo unde se află și Giovanni Becali, pentru a lămuri lucrurile.

Prodanca e pusă pe scandal: ”Gigi minte! Mâine mă duc peste vărul lui la Parma”

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a provocat numeroase controverse în lumea fotbalului românesc. Anamaria Prodan este foarte supărată din cauză că a fost înlăturată de Gigi Becali din negocierile finalizate cu un transfer record. Soția lui Reghecampf spune că era obligatoriu să ia parte la această tranzacție, mai ales că ea l-a convins pe Man să vină la FCSB de la UTA.

Gigi Becali a anunțat că a primit 13 milioane de euro pentru Dennis Man, plus bonusuri. În schimb, Prodanca spune că lucrurile stau cu totul altfel și că, la mijloc, este vorba despre o altă sumă.

Becali se încurcă în minciuni, vorbește fără sens. Spune că a bătut palma pe 13 milioane și încă două bonus. Înainte ca Anamaria Prodan să aducă hârtie oficială tot de la Parma, deci e o nebunie! Parma bătea palma cu Becali, iar două ore mai târziu îmi dădea mie ofertă pentru același jucător de 10 milioane, cu două milioane bonus. Deci cum la două ore Parma trimite ofertă mai mică cu două milioane decât cea agreată inițial, cum zice Becali? Am conversațiile. Mi-a zis să nu anunț presa pentru că vrea să ceară 15 milioane. OK, trimite-le răspuns că vrei 15.”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: ”Eu am fost bună cât nu i-am cerut niciun ban și cât am lucrat gratis”

Soția lui Laurențiul Reghecampf a anunțat că va merge la Parma, unde speră să se întâlnească cu Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali, pentru a clarifica situația.

Mâine mă duc acolo, la Parma. Probabil, vărul o să fie acolo să își ia banii. La Parma e o situație foarte încurcată, de asta mă sunase ieri și era așa drăguț că îmi dă 100 de mii de euro. Adică trebuia să îi dau jucătorul lui Giovanni pentru 5 ani și să îmi arunce el 50 000 și Giovanni 50 000, în condițiile în care au făcut 13 milioane. Nu cred în această sumă. Maximum 12 milioane de euro sunt, și ăia cu bonusuri! Și în rate!”, a mai spus impresara, conform Pro Sport.

Anamaria Prodan se află într-un război total al declaraților cu patronul FCSB
Anamaria Prodan se află într-un război total al declaraților cu patronul FCSB

”Nu e corect să împingă jucătorul să semneze cu alt manager”

Și Laurențiu Reghecampf este de părere că Becali trebuia să o implice si pe Anamaria în transferul lui Dennis Man.

Nu e corect să împingă jucătorul să semneze cu alt manager, mai ales știind relația pe care o aveam noi înainte și pe care sper că o vom avea în continuare. Nu era o problemă din partea nimănui ca Giovanni să facă actele dintre cluburi. Dar să împingi jucătorul să semneze cu același manager doar pentru că a adus oferta…”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Cu toate acestea, tehnicianul român nu vrea să strice relația de prietenie pe care o are cu omul de afaceri, Gigi Becali.

Sunt supărat și am dreptate să fiu supărat. Nu am vorbit nimic de el, nu l-am contrat niciodată, nu am vorbit absolut nimic din discuțiile mele cu el. Față de mine a greșit. Deocamdată, lăsăm lucrurile așa!”, a mai spus Reghe.