„Pun și eu o întrebare!” FCSB, acuzată că și-a „fabricat” accidentările, ca să amâne meciul cu Farul

Robert Zanfir / 25.10.2021, 07:41
„Pun și eu o întrebare!” FCSB, acuzată că și-a „fabricat” accidentările, ca să amâne meciul cu Farul

Vasile Miriuță nu este de acord cu decizia celor de la LPF, care au reprogramat meciul pe care FCSB ar fi trebuit să îl dispute duminică, 24 noiembrie, pe terenul celor de la Farul. Fostul antrenor de la CFR Cluj este convins că lucrurile sunt cusute cu ață albă.

Afectată de valul uriaș de infectări cu noul coronavirus, FCSB a trebuit să ceară amânarea partidei cu Farul Constanța. LPF i-a dat dreptate echipei lui Gigi Becali și a reprogramat partida pe 4 noiembrie.

„Pun și eu o întrebare!” FCSB, acuzată că și-a „fabricat” accidentările, ca să amâne meciul cu Farul

Soluția forului condus de Gino Iorgulescu a nemulțumit multă lume. Gică Popescu este unul dintre cei care consideră că echipa lui Gigi Becali a fost avantajată. „Anul trecut s-a putut, acum nu s-a putut”, a reacționat președintele Farului. Nici Vasile Miriuță nu crede că decizia este una corectă.

Fostul antrenor al celor de la Dinamo sau de la CFR Cluj este convins că accidentările roș-albaștrilor au fost „fabricate”, pentru a putea obține amânarea.

Părerea mea e că nu e corect ce s-a întâmplat. Trebuia să se joace sau să se dea 3-0 pentru Farul. Lumea o să zică că a venit Miriuță și ține cu CFR. Iar ies Mihai Stoica și Iordănescu să mă atace, dar eu vorbesc despre corectitudine. Nu știu eu regulamentul?

Crezi că dacă era Clinceni se amâna meciul? Pun și eu o întrebare. Am văzut declarația lui Gică Popescu, are dreptate. Cu accidentații, pot să verific că oamenii respectivi sunt accidentați? Hai, să fim serioși. Medicul e omul echipei și poate spune orice
Vasile Miriuță, la Looksport.

Vasile Miriuță, scandal cu Mihai Stoica

Miriuță nu este la prima poziție critică față de FCSB. Directorul tehnic al celor de la Baia Mare a intrat în gura managerului echipei din Berceni, după ce a criticat jocul impus de Edi Iordănescu.

„N-am nimic nici cu MM, nici cu Edi, le urez succes, dar când echipa joacă rău nu poţi să spui că joacă bine, MM are numărul meu de telefon, dacă are ceva, poate să mă sune la orice oră, nu am nicio problemă. Edi nu are cu ce să mă deranjeze. Trebuie să înveţe”, a declarat Vasile Miriuță, despre Mihai Stoica și Edi Iordănescu.

Situația lotului FCSB

Bolnavi de COVID-19: Cătălin Straton, Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu

Accidentați: Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut