„Putem spune în sfârșit că avem un selecționer!” Omul care i-a câștigat încrederea lui Viorel Moldovan

Robert Zanfir 12.01.2022, 17:02
„Putem spune în sfârșit că avem un selecționer!” Omul care i-a câștigat încrederea lui Viorel Moldovan

Viorel Moldovan este convins că naționala ar câștiga în sfârșit un selecționer adevărat, în cazul în care Ladislau Boloni va fi numit de FRF. Totuși, Boloni pare tot mai departe de revenirea pe banca „tricolorilor”.

Dat cu câteva zile în urmă ca și instalat la echipa națională, Ladislau Boloni pare acum tot mai departe de revenirea pe banca tricolorilor. Tehnicianul a purtat și a treia rundă de negocieri, după cum Playsport a prezentat. Mingea este acum în terenul antrenorului.

„Putem spune în sfârșit că avem un selecționer!” Omul care i-a câștigat încrederea lui Viorel Moldovan

Din informațiile Playsport, Boloni este nemulțumit de durata contractului. FRF i-ar fi propus un mandat de doar 2 ani, cu posibilitatea de prelungire, în timp ce fostul mare mijlocaș ar cere 4 ani.

Viorel Moldovan crede că FRF ar trebui să insiste pentru convingerea lui Boloni: Am avea în sfârșit un selecționer, spune fostul mare atacant al României.

„Îl cunosc foarte bine și am un raport foarte OK cu Loți, ținem legătura, mai discutăm din când în când. Am jucat împotriva lui, l-am avut și ca selecționer. Mie mi-ar plăcea să vină, dar nu știu care este situația.

Bănuiam că vor fi complicate negocierile. Din punctul meu de vedere, ar fi o soluție excelentă. Am putea spune că, în sfârșit, avem un selecționer.

Asta nu înseamnă că vor veni imediat rezultatele, știm prea bine situația din fotbalul românesc. Dar este un antrenor priceput, i-au trecut prin mână foarte mulți jucători, jucători tineri”, a declarat Viorel Moldovan la Digi Sport.

Boloni ar aduce „milităria” la națională

„Și la echipa națională, în primul mandat, a încercat să aducă foarte mulți tineri.

Mă enervează și pe mine lucrul asta, intensitatea pasei. Să câștigi teren și să te întorci de unde ai plecat, sunt lucruri ciudate. Sau să jucăm de-a latul terenului, în loc să percutăm, să verticalizăm.

Boloni este un antrenor care vrea nerv de la echipă. Echipa lui trebuie să aibă o agresivitate pozitivă în permanență, să nu cedeze niciodată. Jucătorul trebuie să fie puternic.

Antrenamentele le făcea la limită. Acum a acumulat și mai mare experiență. Jucătorul vine acum pregătit, tu trebuie doar să reglezi automatiste, relații de joc, să îi dai încredere”, a mai spus fostul mare atacant al naționalei.

Viorel Moldovan: „M-ai încurcat cu întrebarea asta”

Fără echipă din martie 2021, Viorel Moldovan spune că nu se grăbește să revină pe banca tehnică. Încă nu a găsit proiectul care să îl convingă, după ce a plecat de la Petrolul.

Am avut anumite discuții, dar nu au fost interesate. Nu m-au stârnit, prefer să aștept. Nu știu cât, rămâne de văzut. Am un anumit confort și nu sunt disperat să mă arunc cu capul înainte. Am avut și alegeri bune și mai puțin bune. Vom vedea ce vă fi
Viorel Moldovan

Urmăriți Playsport.ro și pe