Rapid domină echipa ideală a etapei a 4-a. Cine sunt jucătorii care au impresionat

Ștefănescu Dragoș / 09.08.2022, 22:11
Rapid domină echipa ideală a etapei a 4-a. Cine sunt jucătorii care au impresionat

În etapa a patra din Superliga, Rapid a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1. Jocul elevilor lui Adrian Mutu a fost excelent, astfel că ei domină echipa ideală a etapei.

LPF a anunțat echipa ideală a etapei. Jucătorii de la Rapid domină autoritar

În etapa a apatra din Superliga, Rapid a învins-o pe FC Argeș cu scorul de 2-1. Jocul elevilor lui Adrian Mutu a fost excelent și oferă speranțe mari pentru meciurile viitoare.

LPF a anunțat echipa ideală a rundei a patra din Superliga. Marius Măldărășanu a fost desemnat cel mai bun antrenor, după ce Hermannstadt a obținut o nouă victorie și a rămas neînvinsă în acest sezon din Superliga.

Echipa ideală a etapei a 4-a din Superliga

În echipa ideală, Rapid are trei jucători, FCSB nu are niciunul, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova au câte un jucător.

PORTAR:

Cel mai bun portar a fost desemnat Horațiu Moldovan (24 de ani, Rapid). Acesta a avut o evoluție solidă în meciul cu FC Argeș, oferind siguranță echipei sale.

FUNDAȘI:

Mihai Butean (25 de ani, FC Hermannstadt) este unul dintre jucătorii de bază de la Hermannstadt. El a avut cel mai bun index InStat – 235.

Ionuț Balaur (33 de ani, CS Mioveni ) a marcat în poarta lui FCSB și a adus astfel primul punct din acest sezon pentru CS Mioveni.

Marian Huja (23 de ani, Petrolul) a reușit prima sa pasă de gol în Superliga, în victoria extrem de importantă obținută de Petrolul în fața lui U Cluj.

Florin Ștefan (26 de ani, Rapid) a avut o evoluție excelentă în meciul câștigat de Rapid cu FC Argeș și a reușit un assist.

MIJLOCAŞI:

Alexandru Mateiu (32 de ani, Universitatea Craiova) a bifat în meciul cu FC U Craiova 1948 a 300-a sa apariție în prima ligă. El a avut o evoluție foarte bună, reușind nu mai puțin de 10 recuperări.

Ovidiu Hoban (39 de ani, CFR Cluj) a reușit două pase decisive în meciul câștigat de CFR în fața celor de la Chindia Târgoviște.

Baba Alhassan (22 de ani, FC Hermannstadt) a continuat seria evoluțiilor excepționale în Superliga. Atacantul ganez a reușit o dublă în poarta celor de la FC Voluntari și a devenit lider în clasamentul golgheterilor.

ATACANŢI:

Antonio Sefer (22 ani, Rapid) a marcat două goluri spectaculoase în poarta celor de la FC Argeș. Aceasta a fost cea mai bună partidă din cariera sa.

Mihai Alexandru Roman (30 de ani, FC Botoşani) a marcat singurul gol al echipei sale în egalul obținut cu Farul.

Gheorghe Grozav (31 de ani, Petrolul) a marcat un gol superb în meciul cu FC Argeș.