Rapidistul Ionuț Voicu vine astăzi la Playsport LIVE! Ce pregătesc giuleștenii în retur pentru lupta la titlu!

Sorin Chiriac 29.11.2022, 16:45

Campionatul Mondial din Qatar se aprinde tot mai tare! Ieri am avut o zi fantastică, cu meciuri pe muchie de cuțit, rezultate spectaculoase și goluri de senzație. Atmosfera devine din ce în ce mai încinsă, mai ales că, începând de astăzi, debutează partidele decisive pentru calificarea în optimile de finală ale Mondialului qatarez. Ecuador și Senegal, pe de o parte, Iran și SUA de partea cealaltă, își joacă șansele de calificare, în timp ce galezii trebuie să câștige cu frații englezi pentru a spera să meargă mai departe în competiție. Așadar, meciuri intense și aproape sigur vom avea parte și de ceva surprize!

Mergem în DIRECT la Doha!

Așa cum v-am obișnuit deja, pe tot parcursul Cupei Mondiale, și în această seară vom avea, Playsport LIVE, transmisie în DIRECT de la fața locului. Trimisiul special al Playsport.ro la Campionatul Mondial, jurnalistul Justin Gafiuc, ne va ține la curent cu tot ce mișcă în Qatar Colegul nostru va relata toate evenimentele, știrile și reacțiile la cald, de dinaintea și de la finalul partidelor. Așa cum v-am obișnuit, el va încerca să răspundă și întrebărilor voastre, privitorilor noștri! La fel ca și în edițiile trecute, diseară vom merge la Doha, pentru a lua pulsul străzii și al suporterilor de la această Cupă Mondială, care devine din ce în ce mai atractivă.

Analizăm cu Ionuț Voicu etapa din Superligă și perioada de mercato de la Rapid!

Astăzi, la Playsport LIVE, nu vom vorbi însă doar despre Campionatul Mondial, ci și despre fotbalul nostru, pentru că din această seară revin și partidele din Superliga României! Se vor juca, astăzi, mâine și poimâine, trei meciuri restante ale echipelor care ne-au reprezentat în cupele europene. Universitatea Craiova întâlnește Chindia Târgoviște, CFR Cluj joacă la Sibiu, împotriva celor de la Hermannstadt, iar FCSB merge la Botoșani pentru partida echipa din localitate. Iar din weekend avem etapă plină!

Invitatul nostru din această seară va fi delegatul echipei Rapid București, Ionuț Voicu. Una dintre constantele clubului giuleștean din ultimii ani, Ionuț știe tot ce mișcă la echipa lui Adi Mutu și va veni cu ultimele noutăți din lot! Vom discuta, de asemenea, și despre transferurile pe care le pregătește Rapid în această perioadă de mercato, dar și despre șansele la titlu ale vișiniilor.

Comentăm alături de voi, suporterii, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanuvor fi, ca de obicei, în formă maximă și vor veni cu ultimele noutăți de la Campionatul Mondial din Qatar, dar și din fotbalul românesc. Așa cum v-am obișnuit deja, voi, cei care ne priviți, sunteți parte importantă a emisiunii Playsport LIVE! Vom intra în legătură directă cu voi, vă vom citi mesajele și îi vom adresa întrebările noastre invitatului nostru.

După cum știți deja, Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe