Răsturnare de situație pentru Florin Tănase. Ce se întâmplă cu transferul căpitanului FCSB

Robert Zanfir / 23.01.2022, 18:34
Răsturnare de situație pentru Florin Tănase. Ce se întâmplă cu transferul căpitanului FCSB

Al Nassr ar putea reveni în negocierile pentru Florin Tănase. Arabii ar fi dat semne de reluare a discuțiilor pentru transferul mijlocașului FCSB.

Florin Tănase a devenit un caz la FCSB. Toată lumea îl vrea plecat, ofertele nu lipsesc, dar căpitanul FCSB nu se lipește la transfer. „E greu de explicat. Înainte, când aveam un golgheter, nici nu se termina campionatul și era transferat”, se miră Victor Becali. Între timp, Toni Petrea își pregătește căpitanul pentru meciul meciurilor cu CFR Cluj.

Răsturnare de situație pentru Florin Tănase. Ce se întâmplă cu transferul căpitanului FCSB

Florin Tănase a ratat transferurile pe bandă. A fost dorit în mai multe campionate din Europa, din Zona Golfului sau chiar din America. Totuși, căpitanul de anul trecut din Liga 1 și golgheterul FCSB din acest an, a rămas în curtea lui Gigi Becali.

Totuși, soarta i-ar putea surâde iar lui Florin Tănase. Potrivit ProSport, Al Nassr ar fi dat semne de revenire în negocieri. Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că prima echipă care va plăti clauza de 3 milioane de euro îl va avea pe jucător.

„Lui Gigi îi este indiferent dacă Tănase pleacă sau rămâne la FCSB. El se gândește că va avea probleme și cu arabii, la fel cum a fost cu Moruțan în Turcia, dacă se va face un transfer al lui Tănase în acea zonă.

Arabii și turcii sunt cam răi de plată. Se fac că uită când au termen de plată și bagă tot felul de scuze. Însă, Gigi îi va da drumul lui Tănase dacă își vede în cont cele trei milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere a contractului.

Iar negocierile cu Al Nasr nu sunt închise definitiv. Acolo s-a schimbat președintele clubului și sunt semnale că negocierile dintre cele două părți se vor relua. Deci totul este posibil. Dar pentru Tănase mai sunt și alte piste”, este reacția venită din cadrul clubului, pentru sursa amintită.

Toni Petrea: Florin Tănase a fost plimbat prin toată Europa

Toni Petrea recunoaște că rămânerea lui Tănase la echipă îl bucură, chiar dacă jucătorul a ratat un contract triplu față de cel plătit de Gigi Becali.

„Ne-am obişnuit cu discuţiile astea în privința lui Tase, că va pleca, că are oferte de câţiva ani. Este important, e căpitanul echipei, e liderul echipei, golgheterul echipei. Are toate premisele unui jucător care să fie lider.

Faptul că nu a plecat pe mine mă bucură, ne putem folosi de el în continuare, să ne ajute în ceea ce ne-am propus. Cred că şi el e mulţumit până la urmă că e aici, că ajută echipa în continuare, chiar dacă nu s-a realizat niciun transfer până acum din tot ce s-a vorbit până acum…

Prin Emirate, prin Europa, cred că a fost plimbat prin toată Europa şi prin Orientul Mijlociu”, a declarat Toni Petrea pentru contul oficial de Facebook al lui FCSB.

Florin Tănase, golgeterul vostru, are o clauză de reziliere de trei milioane de euro și nu plătește nimeni. Nu e ciudat, Tănase cade non-stop, la fiecare duel! Poți să-l vinzi cu trei milioane, chiar cu mai mult, dacă păcălești pe careva. Dacă nu, n-ai cum să-l vinzi!
Zvonko Milojkovic, impresar