Război deschis între CFR Cluj și Rapid. Cristi Balaj îl ia peste picior pe Dan Șucu. “O să-și prindă degetele la dulap”

Ștefănescu Dragoș / 25.05.2022, 23:53
Război deschis între CFR Cluj și Rapid. Cristi Balaj îl ia peste picior pe Dan Șucu. “O să-și prindă degetele la dulap”

Omul de afaceri Dan Șucu a cumpărat 50% din acțiunile clubului Rapid și a anunțat care sunt ambițiile sale în sezoanele viitoare. Acesta nu s-a sfiit să trimită și câteva săgeți către patronul lui CFR Cluj. Replica din Gruia nu s-a lăsat însă prea mult așteptată. Cristi Balaj l-a luat la mișto pe Șucu, avertizându-l că ar putea ”să-și prindă degetele la dulap” dacă va continua cu stilul acesta.

Cristi Balaj, ironii la adresa lui Dan Șucu. Președintele lui CFR Cluj i-a dat o replică dură noului finanțator de la Rapid

Omul de afaceri Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile clubului Rapid și și-a anunțat deja ambițiile pentru sezoanele următoare. Totodată, noul finanțator a lansat și un atac neașteptat la adresa patronului lui CFR Cluj. Șucu a declarat că nu a auzit până acum de Neluțu Varga în lumea afacerilor.

Răspunsul din Gruia nu s-a lăsat însă prea mult așteptat. Cristi Balaj i-a dat o replică dură lui Dan Șucu, căruia i-a sugerat să-și schimbe atitudinea față de celelalte cluburi din Liga 1. Mai mult, președintele lui CFR Cluj l-a luat la mișto pe noul finanțator din Giulești, avertizându-l că ar putea ”să-și prindă degetele la dulap” dacă va continua cu stilul acesta.

Și-a făcut o intrare spectaculoasă. Pe mine m-a făcut interesat să văd cine este. Pe cuvântul meu dacă îl știam. De firma Mobexpert auzisem, de el nu auzisem. Probabil a intrat ca să își facă reclamă. Pe mine m-a făcut să îl caut.

O să își prindă degetele la dulap dacă va continua așa. Conducătorii de club, proprietarii, trebuie să aibă o anumită ținută. Nu știu care este rostul unei astfel de intrări, poate vrea mediatizare. În rest, oamenii de ținută încearcă să treacă neobservați.

Dacă îl voi întâlni, o să îi povestesc în privat că l-am văzut pe domnul Varga cu oameni de afaceri din țările arabe, din Statele Unite ale Americii. Nu erau din Bulgaria și România”, a spus Cristi Balaj, la Digi Sport.

George Copos salută implicarea lui Dan Șucu la Rapid. ”Este foarte bine pentru Rapid!”

George Copos, fost patron al Rapidului în perioada 1992 – 2013, a reacționat imediat la aflarea implicării lui Dan Șucu în Giulești. Copos este convins că această mutare va fi extrem de benefică pentru Rapid, deoarece Șucu este un om de afaceri foarte capabil, ”un adevărat campion”.

Venirea lui Dan Şucu? Este foarte bine pentru Rapid, chiar mă bucur foarte mult pentru această mişcare. Le urez multă baftă şi să realizeze tot planul pe care şi l-au propus.

Dan este un adevărat campion, vă asigur, iar Rapid are de câştigat. Este un om căruia îi place sportul şi mi-aş dori ca echipa să aibă succes.

Rapid are un stadion extraordinar, chiar dacă destul de mic, şi alături de cei care iubesc echipa pot realiza lucruri importante”, a declarat George Copos pentru Digi Sport.ro.