Răzvan Zăvăleanu confirmă interesul libanezului Diya pentru a cumpăra Dinamo. „E real!” De ce aspect depinde toată tranzacția

Bădulescu Silvian Cătălin Mureșanu 19.08.2022, 17:16
Răzvan Zăvăleanu confirmă interesul libanezului Diya pentru a cumpăra Dinamo. „E real!” De ce aspect depinde toată tranzacția
  • În ultima perioadă, s-a scris tot mai mult despre preluarea clubului Dinamo. Playsport.ro a anunțat, de fiecare dată, despre oamenii interesați clubul din „Groapă”. Astfel, după Cătălin Tomșa, Viorel Cataramă sau Muhammad Murad, ultimul „înscris” pe listă este Diya William Shoucair, cel care deține Farm Tech România;
  • Rzăvan Zăvăleanu a confirmat interesul celui din urmă pentru formația din „Ștefan cel Mare” și, mai mult, a subliniat și singurul aspect care stă în realizarea tranzacției.

„Vrea să preia Dinamo dacă va ajunge la un acord cu Ionuț Negoiță!”

A fost o vară agitată pentru Dinamo. După prima retrogradare din istorie, în jurul „câinilor” s-au scris mai multe nume care ar fi fost interesate să preia clubul.

Rând pe rând, Playsport.ro a relatat despre Cătălin Tomșa, Viorel Cataramă sau Mohammad Murad. Fiecare, pe rând, și-ar fi exprimat intențiile de a investi la echipa din centrul Capitalei.

Acum, se pare, soluția ar fi chiar „peste gard” de „câini”. Răzvan Zăvăleanu a confirmat interesul lui Diya William Shoucair, patronul Farm Tech România, pentru Dinamo.

Interesul este real!”, a spus reprezentantul administratorului judiciar pentru GSP.

Există, însă, o condiție, conform aceleiași surse. Omul de afaceri libanez vrea să preia Dinamo dacă va ajunge la un acord cu Ionuț Negoiță pentru Săftica.

Fostul acționar de la Dinamo are, prin firmele tatălui său, 1,5 hectare din 4 din baza sportivă.  Această suprafață include partea din față, cu hotelul „Victoria”, unde sunt cazați fotbaliștii.

Cifră de afaceri de 14 milioane, importator Schaffer în România și în țările vecine

Diya William Shoucair este conațional cu Mohammad Murad. Din informațiile noastre, cei doi afaceriști se cunosc destul de bine. Ba chiar în tinerețe ar fi fost chiar colegi de studii.

Precum fostul candidat la Primăria Mangalia, Diya Shoucair este stabilit de foarte mulți ani în România și deține o afacere foarte puternică în domeniul utilajelor de agricultură și construcții.

Farm Tech România este firma pe care o deține, cu 45 de salariați și o cifră de afaceri, în 2021, de 14 milioane euro. Profitul s-a învârtit în jurul a aproximativ 600.000 euro.

Conform site-ului societății, Farm Tech România este importator al utilajelor Schaffer în țara noastră. De asemenea, și în țările vecine, Bulgaria, Serbia, Moldova și un important jucător în piața de profil din România încă din 2005.

Mai există, în plus, un element foarte interesant, care este legat de locația firmei Farm Tech România. Sediul principal este, de foarte mulți ani, la Săftica, gard în gard cu legendarul cantonament al „câinilor- roșii”.

Urmăriți Playsport.ro și pe