Reacția lui Marin Condescu, după ce a fost amenințat cu judecata de Cristi Săpunaru: „Și-a dat acordul, era la antrenament”

Robert Zanfir / 01.02.2022, 21:11
Reacția lui Marin Condescu, după ce a fost amenințat cu judecata de Cristi Săpunaru: „Și-a dat acordul, era la antrenament”

Marin Condescu are o primă reacție după ce Cristi Săpunaru a amenințat că îl va da în judecată. Fostul președinte al Pandurilor ar fi propus înlocuirea vechilor membri asociați ai clubului, iar unul dintre cei noi ar fi fost actualul căpitan al Rapidului.

Cristi Săpunaru ar vrea să-l dea în judecată pe Marian Condescu pentru fals, uz de fals și folosirea datelor cu caracter personal fără acordul lui, anunță gorjexpress.

Reacția lui Marin Condescu, după ce a foste amenințat cu judecata de Cristi Săpunaru: „Și-a dat acordul, era la antrenament”

Cristi Săpunaru ar putea fi implicat, aparent fără voia lui, în scandalul uriaș declanșat de Marin Condescu. Acesta i-a acuzat pe Edi Iordănescu și Narcis Răducan pentru devalizarea clubului.

Mai mult, fostul jucător al Pandurilor, Cristi Săpunaru s-ar fi trezit ca acționar al clubului, după cum notează sursa sus amintită. În urma „manevrei” descrise, Săpunaru ar fi fost obligat automat să renunțe la o parte din banii care îi mai are de primit de la Pandurii.

Amenințat cu judecata de Cristi Săpunaru, Marin Condescu l-ar fi tăiat de pe lista în cauza.

„Nu l-am făcut membru asociat, nici nu este și nici nu va fi! A fost o discuție cu Adrian Ilie, care ar fi purtat o discuție cu el și ar fi fost de acord. A zis că vorbește cu Săpunaru.

Și-a dat acordul, era la antrenament. Nu am primit documentele semnate și a fost exclus de pe listă. Dânsul poate să înainteze (n.n. plângere penală), este dreptul dânsului. Nimeni de la club nu a negociat direct cu Săpunaru.

Ceilalți jucători au cedat 25%, ca să trecem mai departe”, a spus Marin Condescu pentru ProSport.

Primii pași făcuți pentru reîntoarcerea lui Cristi Săpunaru la națională

Narcis Răducan a vorbit la Playsport Live despre revenirea lui Săpunaru la națională. Bun prieten cu Edi Iordănescu, fostul mijlocaș a dezvăluit că a vorbit cu fundașul Rapidului. Playsport a scris că primele mutări ale noului selecționer îi vizează pe Cristi Săpunaru și Gabriel Tamaș.

Am vorbit azi cu Săpunaru. Nu știu, aș vrea să vă dau o veste, dar nu am vorbit despre subiectul asta. Eu cred că orice jucător, indiferent că declară sau nu, mai ales dacă joacă în Liga 1, se gândește și la tricolor. Totuși, repet, nu mi-au confirmat asta.

Dar toată lumea vorbea foarte frumos de Edi, cred că peste jumătate din jucători au trecut prin mâna lui sau au avut o legătura. Este un avantaj important pentru viitorul selecționer.
Narcis Răducan la Playsport Live.