Regele Gică Hagi a transformat Farul Constanța într-o echipă de neînvins. Cum se descurcă tinerii echipei dobrogene

Ștefănescu Dragoș / 07.12.2021, 16:59
Regele Gică Hagi a transformat Farul Constanța într-o echipă de neînvins. Cum se descurcă tinerii echipei dobrogene

Farul Constanța începe să devină o adevărată forță a fotbalului românesc. Sub conducerea lui Gică Hagi formația de la malul Mării Negre este de neînvins. La toate categoriile de vârstă din Grupa Elitelor, clubul lui Hagi a terminat anul pe prima poziție.

Farul Constanța, o echipă de neînvins

Clubul Farul Constanța s-a transformat radical după ce a fost preluat de Gică Hagi. Echipa de la malul Mării Negre a devenit o adevărată forță a fotbalului românesc. În Liga 1 , Farul se află într-o ascensiune continuă, aflându-se pe locul 5 și având șanse mari de a prinde un loc de play-off.

Echipele contănțenilor domină autoritar Liga Elitelor și au terminat anul pe primul loc, fiind neînvinse.

La Under 19, Farul este lider în play-off-ul Seriei de Est având 41 de puncte. Constănțenii sunt urmați de Dinamo cu 31 de puncte și FCSB cu 29 de puncte.

În competiția Under 17, Farul conduce în clasament având 37 de puncte, în fața celor de la FCSB  cu 27 de puncte și a celor de la Sport Team București, care au 26 de puncte.

La Under 16 unde campionatul se joacă fără play-off, Farul Constanța conduce în serii având 10 victorii și un egal după primele 11 etape ale turului.

În competiția Under 15, constănțenii au cu 5 victorii din tot atâtea meciuri și un golaveraj uluitor, 45-0. După cum este anunțat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, Liga Elitelor se va relua în luna martie 2022.

Farul Constanța a învins categoric Rapid

Farul Constanța a înfruntat Rapid în etapa cu numărul 18 a Ligii 1. Partida de la Ovidiu a fost câștigată de echipa lui Gică Hagi cu scorul de 2-0. În urma victoriei cu Rapid, Farul a urcat pe locul 5 al clasamentului și păstrează șanse mari pentru accederea în play-off.

La finalul partidei cu Rapid, Gică Hagi a fost extrem de bucuros de rezultat. ”Regele” și-a felicitat jucătorii pentru prestația lor. Hagi a subliniat faptul că Farul a dominat partida la toate capitolele și chiar că a făcut cel mai bun meci din această stagiune în ceea ce privește jocul cu mingea.

O victorie, un meci mare, un meci foarte bun făcut de noi, atât ofensiv, cât și defensiv. Am alergat pe tot terenul, iar cu mingea cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. De mult nu mi-am mai văzut echipa să joace așa. Sunt mulțumit de toate, de cum au interpretat. Mă bucur pentru ei.

Am dominat la toate capitolele din primul până în ultimul minut. Rapidul a încercat, e o echipa bună, care atacă foarte bine pozițional, atacă rapid și sunt foarte buni la fazele fixe. Noi am controlat ritmul, intensitatea.

Întâlnim echipe puternice dar și noi suntem puternici. Anul asta nu cred că a existat un meci în care noi să fim inferiori. Noi trebuie să avem controlul jocului. Aici e bucuria mea, că am avut controlul jocului. Suntem într-un proces de construcție din toate punctele de vedere. Cerem doar timp”, a declarat Gică Hagi.