”Regele” Popovici, primit la București pe covorul roșu. Rapid și CFR se întăresc, FCSB promovează juniori, iar Dinamo nu are teren. Comentăm, în DIRECT, la PlaySport LIVE!

Sorin Chiriac / 27.06.2022, 15:45

Campionul David Popovici (17 ani) s-a întors în România, după ce a scris istorie la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta. Dublu campion mondial la Campionatele Mondiale de la Budapesta, David Popovici a aterizat pe aeroportul Otopeni. El a revenit în țară cu o cursă Tarom, în care s-a aflat alături de Robert Glință și restul delegației. Zeci de reporteri și oficiali au așteptat delegația la Salonul Oficial. La coborârea din avion, delegația României a fost întâmpinată pe covorul roșu.

Rapid și CFR se întăresc, FCSB promovează juniori, iar Dinamo nu are teren

Rapid și CFR Cluj rămân în continuare cele mai active echipe din Liga 1 pe piața transferurilor. Giuleștenii analizează mai mult piste, după ce negocierile cu unii fotbaliști doriți de Adrian Mutu au intrat în impas. Clujenii vor să se întărească și în poartă și analizează varianta Florin Niță, titularul postului la echipa națională și fost jucător important al FCSB.

După Euro U19, la care România a participat zilele trecute, FCSB a luat decizia de a-i aduce la antrenamentele primei echipe pe toți cei 4 jucători pe care i-a avut la turneul final Cei 4 sunt Pantea, Ciuciulete, Pandele și Chirițoiu, care au fost oameni de bază în naționala condusă de Andrian Văsâi.
Dinamo a primit interzis pe stadionul din Colentina, din partea patronului celor de la Daco-Getica, echipă care evoluează acolo, Ionel Ciuclea. „Câinii” sunt nevoiți să își găsească o altă „casă” odată cu începerea lucrărilor de demolare și reconstrucție de la stadionul din Ștefan cel Mare. Ionel Ciuclea, patronul formației de la marginea Capitalei, nu concepe sub nicio formă să îi închirieze lui Dinamo micuța arenă pentru meciurile din sezonul viitor de Liga 2. Acesta se teme, în primul rând, că fanii „câinilor” vor aduce prejudicii materiale stadionului prin distrugerea de scaune și a altor elemente de acest fel.

Analizăm totul, în DIRECT, la PlaySport LIVE!

Astăzi, la PlaySport LIVE, vom din nou în legătură directă cu voi, cei care ne urmăriți! Vom vorbi despre prestația remarcabilă a lui David Popovici, despre reacția autorităților statului și despre ce urmează după acest succes incredibil. De asemenea, vom analiza, cu ajutorul vostru, prestația echipelor de top în această perioadă de ”mercato”. Așteptăm mesajele voastre, despre felul în care s-au întărit echipele favorite și ce așteptări aveți de la noul sezon.
Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.