Ronaldinho trece prin clipe grele: ”Este Covid-19. Se află la Terapie Intensivă”

Sorin Chiriac 23.12.2020, 09:28
Ronaldinho trece prin clipe grele: ”Este Covid-19. Se află la Terapie Intensivă”

Ronaldinho trece prin momente grele. Fostul mare fotbalist brazilian a anunțat că mama sa a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Din păcate, starea de sănătate a femeii în vârstă de 71 de ani este una proastă. Astfel că medicii au internat-o de urgență la Terapie Intensivă!

Ronaldinho trece prin clipe grele: ”Este Covid-19. Se află la Terapie Intensivă”

Fostul star al celor de la Barcelona, PSG sau AC Milan a anunțat pe contul său de Twitter cumplita veste. După ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19, a dezvoltat simptome grave, fiind internată la Terapie Intensivă.

Dragi prieteni, mama mea are COVID-19, ne luptăm acum pentru recuperarea sa. Se află la Terapie Intensivă, primește tot suportul și îngrijirea de care are nevoie. Vă mulțumesc în avans pentru rugăciunile, afecțiunea și energia pozitivă ale voastre

”Dințosul” a avut și el COVID-19

În urmă cu două luni, câștigătorul Balonului de Aur din 2005 a avut, la rândul său, coronavirus. Din fericire însă, el a fost asimptomatic. Se întâmpla la finalul lunii octombrie, atunci când brazilianul s-a autoizolat în Belo Horizonte.

Sunt de ieri în Belo Horizonte, unde am venit pentru a participa la un eveniment. Am făcut testul și am aflat că sunt pozitiv. Sunt bine, asimptomatic, dar va trebui să lăsăm evenimentul pentru o dată ulterioară. Curând vom fi împreună. Vă îmbrățișez!, spunea Ronaldinho la acea vreme.

Brazilia este lovită crunt de Covid-19

Brazilia este una dintre cele mai afectate țări de pandemia de Covid-19. Țara de origine a lui Ronaldinho  a înregistrat până acum 7,3 milioane de cazuri de coronavirus și aproape 200.000 de decese.

Urmăriți Playsport.ro și pe