Rusia își deschide porțile pentru Simona Halep. Românca primește vești bune de la Moscova

Robert Zanfir / 04.10.2021, 18:54
Rusia își deschide porțile pentru Simona Halep. Românca primește vești bune de la Moscova

Simona Halep (17 WTA) primește o veste bună pe finalul sezonului. Românca a primit un wild card din partea organizatorilor de la VTB Kremlin Cup 2021, care se va disputa între 18 și 24 octombrie.

Simona Halep nu a câștigat niciun turneu în 2021 și este în cădere liberă în clasamentul WTA. Cu toate acestea, constănțeanca a avut parte în această vară de unul dintre cele mai fericite momente ale vieții, căsătoria cu Toni Iuruc. În acest moment, Halep se află în Statele Unite ale Americii, acolo unde va participa la Indian Wells, supranumit de mulți ca al cincilea turneu de Mare Șlem.

Rusia își deschide porțile pentru Simona Halep. Românca primește vești bune de la Moscova

Simona Halep a avut parte de un an foarte dificil. Totul a început cu accidentarea de la Roma, atunci când românca a suferit o dublă ruptură musculară la gamba stângă într-un meci cu Angelique Kerber. Accidentul de la Foro Italico a fost începutul unor alte bătăi de cap pentru jucătoarea numărul 1 a României. Halep a ratat turneele de la Roland Garros și Wimbledon, dar și Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Aflată în America, unde va participa la Indian Wells, Simona Halep a primit o veste bună din partea rușilor. Va putea participa la VTB Kremlin Cup, după ce a primit un wild card din partea organizatorilor.

Dacă va reuși rezultate bune în acest final de sezon, Simona s-ar putea apropia de TOP 10 WTA, unde se află în acest moment abia pe locul 17.

Pe lângă Indian Wells și VTB Kremlin Cup, Simona Halep și-a anunțat prezența și la Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Turneul de 250 de puncte WTA va avea loc în perioada 25-31 octombrie. La Cluj, Simona Halep ar putea s-o întâlnească pe Emma Răducanu, noua senzație a tenisului feminin.

Vreau să progresez tactic, tehnic, să fac unele modificări pentru că după o pauza mare mi-am pierdut puțin ritmul, dar pare că mă simt bine pe teren la antrenament. Să vedem la meciuri acum. Așteptări bune, îmi doresc să joc bine. M-am antrenat foarte bine, am încredere. A fost cel mai greu an, cu accidentările pe care le-am avut, accidentări destul de mari.

Nu mă gândesc să câștig turnee. Felul în care mă simt pe teren, încrederea nu este la nivel maxim. Sper să am câteva meciuri bune
Simona Halep, înainte de a pleca spre Indian Wells.

VTB Kremlin Cup 2021 se dispută între 18 și 24 octombrie.