S-a aflat marele secret al lui Cristi Borcea. De ce îl consideră Valentina Pelinel un bărbat frumos

Ștefănescu Dragoș 26.11.2022, 22:43
S-a aflat marele secret al lui Cristi Borcea. De ce îl consideră Valentina Pelinel un bărbat frumos

Cristi Borcea este unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri din România. Fostul acționar de la Dinamo este căsătorit de câțiva ani cu Valentina Pelinel. Recent, aceasta a dezvăluit cum reușește soțul său să se mențină într-o formă excelentă în ciuda trecerii anilor.

Secretul lui Cristi Borcea a fost dezvăluit chiar de soția sa

Cristi Borcea este un om de afaceri prosper dar și un personaj nelipsit de pe prima pagină a tabloidelor autohtone. Viața personală tumultoasă a omului de afaceri a făcut de-a lungul timpului deliciul presei românești. Celebritatea dar și farmecul personal, l-au făcut pe Cristi Borcea unul dintre cei mai râvniți bărbați din România.

În anul 2018 Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Cei doi au împreună trei copii și se înțeleg de minune. De atunci, Borcea și Pelinel formează unul dintre cele mai celebre cupluri din România.

Recent, Valentina a dezvăluit care este secretul formei excelente în care se află ea și Cristi Borcea. Cei doi arată foarte bine, sfidând parcă trecerea anilor. Doamna Borcea a explicat că atât ea cât și soțul său sunt gurmanzi însă fac sport regulat, menținând astfel un echilibru extrem de benefic organismului.

Amândoi suntem gurmanzi, dar amândoi suntem cumpătați și avem un stil de viață sănătos și echilibrat. Ne permitem să mâncăm ce ne place pentru că echilibrăm cu efortul constant din restul timpului. Fiecare merge la sala lui și avem programe de antrenament diferite. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul.

Iar când ai trei copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese, dar și fără să îmi impun restricții drastice. Ca în orice în viață, echilibrul este cheia succesului”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Ciao.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, dragoste la prima vedere

Cristi Borcea nu și-a ascuns niciodată slăbiciunea pentru femeile frumoase, însă povestea cu Valentina Pelinel a fost una aparte. Actuala soție a omului de afaceri a recunoscut că între ei a fost dragoste la prima vedere. Cu toate că Valentina era căsătorită cu Cristi Boureanu, ”chimia” dintre ea și fostul acționar al lui Dinamo s-a simțit de la prima întâlnire.

Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult.

Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac”, a povestit Valentina Pelinel în podcast-ul „A meritat cu Nasrin”.

Urmăriți Playsport.ro și pe