S-a luat hotărârea finală. Ce se întâmplă cu Messi după ce a fost huiduit și jignit de galeria lui PSG

Gabriel-Alexandru Ioniță / 16.03.2022, 18:05
S-a luat hotărârea finală. Ce se întâmplă cu Messi după ce a fost huiduit și jignit de galeria lui PSG

Lionel Messi a luat o decizie surprinzătoare, în contextul în care a fost huiduit și fluierat de fanii lui Paris Saint-Germain la meciul de pe teren propriu cu Bordeaux din ultima etapă de Ligue 1. Cel puțin așa susține presa din Franța. Conform acesteia, starul argentinian ar fi hotărât să continue pe Parc des Princes și din sezonul viitor.

Imediat după evenimentele petrecute duminică după-amiază, au apărut zvonuri legate de eventuala plecare a lui Messi la finalul sezonului. Iar principala destinație vehiculată era chiar Barcelona. Presa din Spania a anunțat chiar că tatăl și impresarul lui Messi, Jorge, ar fi luat legătura cu oficialii clubului de pe Camp Nou pentru o revenire de senzație.

Lionel Messi ar fi decis să continue la Paris Saint-Germain și din sezonul viitor

Se pare însă că aceste zvonuri nu au avut niciun fundament real. Așa susțin cei de la RMC Sport. Mai mult, ei anunță că Lionel Messi nu are de gând să plece de la Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon. Așa cum se aștepta mai toată lumea.

Jurnaliștii francezi notează că Messi se aștepta la o reacție ostilă a fanilor după eliminarea din optimile de finală ale UEFA Champions League. Așa că nu este foarte afectat de acest lucru.

În plus, argentinianul ajuns la 34 de ani crede în continuare că poate câștiga trofeul suprem european cu gruparea din capitala Franței.

De asemenea, el ar fi reușit în cele din urmă să se adapteze la viața din Paris, unde și-a cumpărat o casă, în care locuiește alături de familia sa. Astfel că nu ar mai sta în picioare teza conform căreia este nefericit în Franța.

Argumentele starului argentinian pentru a rămâne pe Parc des Princes

Messi a trecut și peste problemele medicale cu care s-a confruntat în acest sezon, respectiv Covid-19 și câteva accidentări. Așadar, există toate premisele pentru ca argentinianul să înceapă în curând să joace cel mai bun fotbal al său.

Surse apropiate jucătorului ne spun că argentinianul nu este surprins că fanii sunt supărați.

După ce și-a găsit o casă în Paris și s-a stabilit în oraș alături de familie, atacantul de 34 de ani speră că va reuși să evolueze la cel mai înalt nivel în urma unei perioade de adaptare, cu accidentări și un COVID care a lăsat urme.

El este convins că PSG are ce îi trebuie pentru a deveni campioana Europei”, au notat jurnaliștii de la RMC Sport.

Paris Saint-Germain va pierde mai mulți fotbaliști importanți. Astfel este greu de crezut că șeicii vor fi dispuși să renunțe și la Messi

În plus, la toate aceste argumente se adaugă și cele ale clubului parizian. Este greu de crezut că Nasser Al-Khelaifi va fi dispus să renunțe la Lionel Messi la finalul sezonului. În condițiile în care parizienii vor pierde oricum câteva vedete în vară.

Kylian Mbappe s-ar fi înțeles deja cu Real Madrid și anunțul oficial pare doar o chestiune de timp. De asemenea, Neymar ar fi fost inclus pe lista neagră și ar urma de asemenea să plece de pe Parc des Princes. Iar posibila sa destinație în acest moment ar fi Manchester City.

De asemenea, contractul lui Angel Di Maria expiră la finalul sezonului și PSG pare că nu dorește să i-l prelungească. În cazul argentinianului au apărut deja zvonuri referitoare la o eventuală revenire la Benfica.

Casting de antrenori la PSG. Șeicii au făcut lista cu numele favorite